Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Παναιτωλικός - Βέροια 1 - 1 στο βροχερό Αγρίνιο


Υπό βροχήν και με λιγοστό κόσμο διεξήχθη στο Αγρίνιο το ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Βέροια.

Ανάλογο και το θέαμα σ' ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο,με ελάχιστες φάσεις,πολλά φάουλ στο πρώτο μέρος,ενώ στο δεύτερο το παιχνίδι ζωντάνεψε με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και οι ευκαιρίες να χάνονται με το... τσουβάλι! 
Το τελικό 1-1 θεωρείται δίκαιο,αφού και οι δύο είχαν σωρεία ευκαιριών ειδικά μετά το 60'!

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις το πρώτο δεκαπεντάλεπτο,αναγνωριστικό και επιφυλακτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες...

Η πρώτη καλή φάση στο 18',όταν ο Βιγιαφάνιες έκανε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια του, μπήκε στην περιοχή κι έβγαλε συρτή σέντρα, αλλά ο Κάπελ αιφνιδιάστηκε και έχασε απίστευτη ευκαιρία αφού δεν μπόρεσε να πλασάρει στην κενή εστία.

Στο 33' μετά από σέντρα του Μάκου,κοντρολάρισμα και σουτ στην κίνηση από τον Μαρκόφσκι με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Λίγα πράγματα ως τη λήξη του ημιχρόνου,πολλά φάουλ χωρίς να απειληθούν οι δύο εστίες...,αφού οι λίγες τελικές προσπάθειες έφυγαν άουτ!

Στο 57%-43% υπέρ του Παναιτωλικού η κατοχή της μπάλας.


Χωρίς αλλαγές και χωρίς βροχή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

Καλλίτερο και πιο δυνατό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος με την Βέροια να πατάει συχνότερα στην περιοχή του Παναιτωλικού.

Μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια στο 48',όταν από κεφαλιά πάσα του Κόλα στον Γεωργιάδη,αυτός πλάσαρε αδύναμα πάνω στον Στεφανάκο από πλάγια θέση.

Στο 53' Κούσας και Παπάζογλου,οι δύο στόπερ του Παναιτωλικού,προσπάθησαν να παίξουν το ένα-δύο μέσα στην περιοχή της Βέροιας χωρίς επιτυχία κι αμέσως μετά ένα γυριστό σουτ του Κάπελ δεν αιφνιδίασε τον Καντιμοίρη.

Οσο περνούσε ο χρόνος το παιχνίδι "ζεσταίνονταν" κι άρχισε ν' αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει εύκολα στις αντίπαλες περιοχές...,με τις μεσαίες γραμμές των δύο ομάδων εξαφανισμένες!

Στο 64' σουτ του Γεωργιάδη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Στεφανάκος και στην αντεπίθεση ο Ουάρντα με γυριστό σουτ υποχρέωσε τον Καντιμοίρη να πέσει στη γωνία του και να μπλοκάρει.

Μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια στο 67',όταν ο νεοεισελθών Μερεμπασβίλι έβγαλε μόνο του τον Ναζλίδη που σούταρε από την περιοχή και τον Κουτρομάνο να αποκρούει προ της εστίας...

Μεσολάβησαν τρία κόρνερ υπέρ του Παναιτωλικού που πέρασαν ανεκμετάλλευτα... και στο 71 δοκάρι για τη Βέροια μετά από σουτ του Μερεμπασβίλι έξω από την περιοχή και προσωρινή απόκρουση του Στεφανάκου.

Και στο 73' σειρά του Παναιτωλικού να χάσει τεράστια ευκαιρία,όταν από λάθος απόκρουση του Ετζενγκέλε η μπάλα στρώθηκε στον Ρομέρο, ο οποίος αστόχησε από την καρδιά της περιοχής!

Στο 77' πάγωσε το γήπεδο όταν η Βέροια πέτυχε το 0-1 με τον Ναζλίδη που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού παρά την προσπάθεια του Στεφανάκου.

Καλό φάουλ του Ρομέρο στο 81' απέκρουσε ο Καντιμοίρης

Στο 82' η ισοφάριση για τον Παναιτωλικό από τον πολύ δραστήριο Ρομέρο με σουτ έξω από την περιοχή.

Φοβερή ευκαιρία από τον Μαρκόφσκι στο 84',ο οποίος σε σέντρα του Κάπελ από τα δεξιά έπιασε σκαστή κεφαλιά από πολύ κοντά κι έστειλε τη μπάλα άουτ...

Στο 94' μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια, ο Μαγέφσκι σούταρε από πλάγια θέση στην περιοχή και ο Στεφανάκος έδιωξε σε κόρνερ...

* Ενας παλιός γνώριμος των Αγρινιωτών,ο Ετζενγκέλε,έκανε σπουδαία εμφάνιση με τη φανέλα της Βέροιας

Παναιτωλικός (Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μπεχαράνο (80' Βασιλείου), Μάκος (71' Ρουσκουγιέδα), Βιγιαφάνιες (71' Ρομέρο), Κάπελ, Ουάρντα και Μαρκόφσκι.

Βέροια(Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Νέτο (88' Πούγγουρας), Μαραγκός, Γεωργιάδης (67' Μερεμπασβίλι), Ναζλίδης, Βεργώνης, Κόλα (72' Μαγέφσκι), Σιόντης, Ετζενγκέλε, Ιμπραϊμ, Γιαννούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom