Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτο τρίποντο στο Αγρίνιο,Παναιτωλικός - Πανθρακικός 1 - 0 (φωτο & βίντεο)


Στο Αγρίνιο το απόγευμα ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον Πανθρακικό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Oι Aγρινιώτες μετά το διπλό στην Τρίπολη έψαχναν την εντός έδρας νίκη,ενώ ο Πανθρακικός έψαχνε τον πρώτο του τουλάχιστον βαθμό,αφού προέρχονταν από δύο ήττες στην έδρα του.

Νικητής ο Παναιτωλικός με 1-0,o oποίος ήταν καλύτερος,είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ,αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα!

Δυνατά ξεκίνησε ο Παναιτωλικός κι είχε συνεχώς τα ηνία του αγώνα,ενώ και ο Πανθρακικός πάλευε...

Στο 9' η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Μακρινό και δυνατό σουτ του Κουτρομάνου από δεξιά, ο Αθανασιάδης έδιωξε με δυσκολία.

Στο 17' δοκάρι για τον Πανθρακικό. Δυνατό σουτ του Ποτουρίδη πίσω από το ημικύκλιο, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Στεφανάκου.

Στο 22' μετά από κόρνερ του Κέβιν, κεφαλιά του Ουάρντα, ασταθής επέμβαση του Αθανασιάδη και σε κενή εστία ο Μαρκόφσκι κάνει το 1-0 (δείτε το εδώ).

Στο 35' πολύ καλή ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ....Ξεσηκώνει το γήπεδο ο Ουάρντα με τις ντρίμπλες του, δίνει στον Κάπελ,αλλά ο Μαρκόφσκι δεν προλαβαίνει να πλασάρει.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλο γκολ,είχε όμως εκπληκτικές ενέργειες από τον Ουάρντα που καταχειροκροτήθηκε.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο....

Δυνατά μαρκαρίσματα από τους παίκτες των δύο ομάδων,κάρτες και μικροτραυματισμοί,χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες,με τα λεπτά να κυλούν και το σκορ να παραμένει στο 1-0....

Η είσοδος του Βιγιαφάνες έδωσε πιο επιθετική πνοή στον Παναιτωλικό.

Απ' ευθείας φάουλ του Βιγιαφάνιες στο 76' η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 80' ένα σουτ του Βιγιαφάνες από το ύψος του πέναλτι,όμως ο Αθανασιάδης απομάκρυνε εύκολα...

Πολύ καλή ευκαιρία στο 89' όταν σουτ του Μάκου από το ύψος της περιοχής έφυγε λίγο άουτ...

Λήξη του αγώνα με το φτωχό 1-0,απέναντι σ' έναν Πανθρακικό με πολλές αδυναμίες.

Παναιτωλικός(Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κάπελ(92' Παπουτσογιαννόπουλος), Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόφσκι, Ντάνι Μπεχαράνο, Πάουλο(60' Βιγιαφάνες), Ουάρντα(84' Ρουσκουγιέδα).

Πανθρακικός(Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μάρτινς(58' Μαρκόπουλος), Χαβίτο, Χασομέρης, Μεχία, Σερφά, Σέτι, Χρήστου(84' Ζδράβος), Νικόλτσης, Ποτουρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom