Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Πολιτικός στην «παρέα» της κόκας! Και πολυσυζητημένη διαζευγμένη σε πάρτι με... γραμμούλες


Ενα γνωστό πολιτικό πρόσωπο και μια πολυσυζητημένη διαζευγμένη, πασίγνωστη στους κοσμικούς κύκλους, φέρεται ότι ήταν στην παρέα των «Εσκομπάρ» της Μυκόνου! Τα ονόματά τους, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν στη δικογραφία για το πολυδαίδαλο κύκλωμα διακίνησης (ακόμη και μεσοπέλαγα!) κόκας και αιθέριων υπάρξεων σε VIP πελάτες.

του ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Συνομιλίες-φωτιά έχει καταγράψει ο υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ., ενώ το τσουνάμι αποκαλύψεων έχει κάνει πλέον celebrities θαμώνες του κοσμοπολίτικου νησιού να χάσουν τον ύπνο τους. Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», ένας εκ των τριών συλληφθέντων σε τηλεφωνικές επικοινωνίες του μιλά για τον πολιτικό καθώς και την πολυσυζητημένη γυναίκα, με τους οποίους υποστηρίζει ότι έχει «μεγάλη γνωριμία»!

Το όνομα του πολιτικού αναφέρεται συγκεκριμένα σε κουβέντα που είχε ο 34χρονος κατηγορούμενος (είχε εμπλακεί και στη ληστεία σε τράπεζα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το 2011) με αγνώστων στοιχείων πρόσωπο. Λέει ο 34χρονος μιλώντας και απαξιωτικά σε ορισμένα σημεία: «Ελα, ρε μ... Είμαι εδώ με τον (σ.σ.: λέει το όνομα του πολιτικού). Θέλει να με κεράσει ένα μπουκάλι σαμπάνια...» Φαίνεται, κατά τις ίδιες πηγές, ότι εκείνη την ώρα ο 34χρονος είναι σε νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου μαζί με τον πολιτικό και εξιστορεί στον φίλο του πώς διασκεδάζουν.

Σε άλλη συνομιλία ο 34χρονος συλληφθείς αναφέρει το όνομα της διαζευγμένης που κάνει τακτικές εμφανίσεις στο νησί των ανέμων και λέει ότι συμμετείχαν σε ένα παρτάκι με «γραμμές» κοκαΐνης!

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος δέχεται κλήση από άγνωστο φίλο του:
«Ελα, ρε φίλε, πού είσαι;»
34χρονος: «Φίλε, το υπερ-χάι είναι εδώ απόψε, εάν δεν είσαι και εσύ εδώ, είναι σαν μην είσαι σήμερα το βράδυ στη Μύκονο».
«Ελα, ρε μ... Θα μας φτιάξεις;»
34χρονος: «Ελα εδώ, ρε φίλε! Μόλις ήπια μια "γραμμή" με την (σ.σ.: αναφέρει το όνομα της γυναίκας)».
«Με ποια;»
34χρονος: «Με την (σ.σ.: επαναλαμβάνει το όνομα). Ετσι, για να δεις ο φίλος σου τι μπάλα παίζει».
«Ρε, αυτή είναι φίλη του φίλου που είμαστε μαζί».
34χρονος: «Γι' αυτό σου λέω, ελάτε, ρε, όλοι από εδώ για ποτό».
«Ντάξει, ρε, είμαστε για φαΐ και μόλις τελειώσουμε φτάσαμε».

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το «ντελίβερι» γυναικών, αντί υψηλών ποσών, πάνω σε θαλαμηγούς «εκλεκτών» πελατών. Η βραδιά με μία από τις καλλίγραμμες Ελληνίδες κόστιζε ακόμη και 1.500 ευρώ, ενώ τα υψηλότερα κασέ φέρεται ότι είχαν η «Ειρήνη» και η «Αντα».

Ο υπερκοριός της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής έχει πιάσει και γι' αυτό το σκέλος αποκαλυπτικές συνομιλίες. Ακούγονται οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες να παζαρεύουν την τιμή για μία από τις κοπέλες λέγοντας: «Οχι, ρε φίλε, 800. Και αυτή και η άλλη η φίλη της έχουν κάνει φωτογραφίσεις. 1.500 ευρώ ακατέβατα».

Σε άλλη συνομιλία ακούγεται ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου της Μυκόνου να λέει στον 34χρονο: «Ελα ρε, θέλω να μου στείλεις τρεις "γλάστρες" για σήμερα το βράδυ στο κλαμπ, πόσο κάνει;» Ο 34χρονος του απαντά ότι και οι τρεις κοστίζουν 3.000 ευρώ. Επίσης, αποκαλυπτικός για το εμπόριο λευκής σαρκός ακόμη και για Αραβες κροίσους είναι ο διάλογος μεταξύ του 34χρονου και ενός ατόμου, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν διασταυρωθεί:
«Θυμάσαι τι σου είχα ζητήσει;»
«Ναι, κάτι γκόμενες».
«Μου είχες πει 5 χιλιάρικα».
«Εγώ έχω ψυλλιαστεί ότι δεν τις θέλουν για να τις (...), αλλά για παρέα και για τα τραπέζια τους».
«Δεν ξέρω, το ίδιο μου είχε κάνει και με τους Αραβες. Κανονίζω για δέκα γυναίκες και μετά δεν δεχόταν (ακατάληπτο) και μετά μου λέει "θα σε πληρώσω". Μου είχε ζητήσει τέσσερις γυναίκες και να φέρω και λεσβίες. Την πρώτη μέρα για τα τραπέζια, τη δεύτερη για ένα after πάρτι».

Ροζ υπηρεσίες από παντρεμένη celebrity, τρελά λεφτά από Αραβες για Ελληνίδες

Συγκεκριμένο τιμοκατάλογο για τις «υπηρεσίες» τους, που ήταν διαθέσιμες καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, καθώς και κωδικούς χρησιμοποιούσαν οι «Εσκομπάρ» της Μυκόνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συλληφθέντες κάποιες φορές ήταν προσεκτικοί στις κουβέντες τους κι άλλες μιλούσαν ελεύθερα χωρίς κάλυψη. Οταν επρόκειτο για αγοραπωλησία ναρκωτικών με VIP πελάτες τους είχαν κωδικές ονομασίες για την κοκαΐνη και το σκανκ (υδροπονική κάνναβη).

Την κόκα την είχαν βαφτίσει «κοτόπιτα» και το χασίς «χορτόπιτα»! Μάλιστα οι τιμές τους ήταν υψηλές, καθώς το γραμμάριο της «κοτόπιτας» κόστιζε από 120 έως 150 ευρώ, ενώ τα πέντε γραμμάρια «χορτόπιτας» κόστιζαν 200 ευρώ.

Η ταρίφα για τις ροζ υπηρεσίες των Ελληνίδων άρχιζε από τα 500 ευρώ για μία ώρα και έφτανε ακόμη και τα 1.500 ευρώ για ένα βράδυ. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις Ελληνίδες προτιμούσαν στα πολυτελή γιοτ τους οι πάμπλουτοι Αραβες, οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν και τα διπλάσια χρήματα για ένα πάρτι οργίων, ακόμη και με λεσβιακό «πρόγραμμα»! Στις «καυτές» επισκέψεις γυναικών στις θαλαμηγούς φέρεται ότι συμμετείχε και μία γυναίκα γνωστή στη Μύκονο και μάλιστα παντρεμένη!

Κεχαγιόγλου: Ο 32χρονος εντολέας μου είναι αθώος

Η δικογραφία που συνέταξε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής για τη μεγάλη υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και περιέχει συνολικά 47 καταγεγραμμένες συνομιλίες.

Ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων, ο 32χρονος, φέρεται ότι έχει ελάχιστες συνομιλίες όπως υποστηρίζει ο συνήγορός του Σάκης Κεχαγιόγλου, ενώ οι υπόλοιπες αφορούν τον 34χρονο πρώην λιμενικό και τον 34χρονο που έχει κατηγορηθεί και για τη ληστεία στο «Ελ. Βενιζέλος» το 2011.

Μιλώντας στην «Espresso» ο γνωστός ποινικολόγος είπε όσον αφορά τον 32χρονο: «Η ενδελεχής μελέτη της δικογραφίας επιβεβαιώνει, κατά την άποψή μου, τον ισχυρισμό του εντολέα μου, ότι δηλαδή είναι αθώος και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι από τις 47 καταγεγραμμένες συνομιλίες, ο εντολέας μου εμφανίζεται μόνο σε δύο και αυτές χωρίς κανένα επιβαρυντικό, για τον ίδιο, περιεχόμενο. Ελπίζω στο συμπέρασμα αυτό να καταλήξουν και οι δικαστικές Αρχές και να τον αντιμετωπίσουν ανάλογα».
http://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom