Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Αποχαιρέτησε ο Παναθηναϊκός - Δύο αποκλεισμοί και μόλις μια πρόκριση, αυτή του ΠΑΟΚ


Απίστευτο κάζο άνευ προηγούμενου για τον Παναθηναϊκό, που έμεινε στο 2-2 με την Καμπάλα στη Λεωφόρο και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League.

Πέρασε με το 1-1 ο ΠΑΟΚ,έχασε εύκολα και στην Κωνσταντινούπολη ο Ατρόμητος (3-0 νίκησε και πέρασε η Φενέρ Μπακτσέ).

Δύο αποκλεισμοί και μόλις μια πρόκριση, αυτή του ΠΑΟΚ,
δυστυχώς για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την φωτιά και... κάηκε.

Μετά το 0-0 στο Αζερμπαϊτζάν οι «πράσινοι» άφησαν την Καμπάλα να προηγηθεί δυο φορές και δεν μπόρεσαν να κερδίσουν αφού έμειναν στο 2-2. Αποκλεισμός από την Ευρώπη για τον ΠΑΟ και έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του στην Λεωφόρο.

Προηγήθηκαν δύο φορές (με τον Ντοντό στο 6' και στο 60') οι Αζέροι απέναντι στην «παιδική» πράσινη άμυνα, ισοφάρισαν δις οι Μπεργκ στο 34' (έχασε τετ-α-τετ στο 90' για την λύτρωση) και Νάνο στο 78', αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την ντροπιαστική εξέλιξη της ομάδας τους (και σε οικονομικό επίπεδο).

Κακή η εικόνα του τριφυλλιού, μην έχοντας καθαρό μυαλό να παίξει ορθολογικά, αναλώθηκε σε σέντρες. Πολλοί παίκτες του κάτω του μετρίου. Έντονη γιούχα από τον κόσμο μετά το 60', είσοδος περίπου 50 στο φινάλε, όπου κινήθηκαν κατά του Λαγού (χωρίς να συμβεί το παραμικρό) και πέταξαν αρκετά μπουκάλια.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Νάνο, Μπούρμπος (77' Λαγός), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς (67' Κλωναρίδης), Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης (67' Πέτριτς)

Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βέρνινταμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Σαντίγκοφ, Ζεκ (85' Ζαμάλοφ), Γκάι, Ζένιοφ, Ντοντό, Αντόνοφ

Ορθιος στην Δανία ο ΠΑΟΚ (1-1) με την Μπρόντμπι

Ο ΠΑΟΚ είχε... προίκα την 5αρα της Τούμπας και στάθηκε όρθιος στην Δανία αφού έμεινε στο 1-1 με την Μπρόντμπι και πέρασε στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας στη σύνθεση του αρκετές εφεδρείες και δίχως να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα, με δραστήριο τον Γκάρι Ροντρίγκες και σκόρερ τον Ρικάρντο Κόστα στο 21', πήρε ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Μπρόντμπι και σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Kαλή απόδοση κατά διαστήματα από τον Δικέφαλο του Βορρά, που διαχειρίστηκε εύκολα και δίχως προβλήματα το ματς, έστω και αν οι Δανοί, ισοφάρισαν έξι λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκαν.

Μπρόντμπι: Ρένοβ, Άλμπρεχτσεν, Λάρσον, Ντουρμίσι, Έρνσκοβ, Ρασάνι, Πίρι (81’ Χολστ), Νέργκααρντ, Χιουλσάγκερ, Έρικσον (72’ Πούκι), Σβαρτς (60’ Ελμάντερ)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (64’ Σαββίδης), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (64’ Μακ), Ροντρίγκες, Κάτσε, Μυστακίδης, Κουλούρης.

Φενέρμπαχτσε - Ατρόμητος 3-0
Ο Ατρόμητος βρέθηκε από το 7' να κυνηγάει το σκορ στην Κωνσταντινούπολη και δεν κατάφερε να κάνει το... θαύμα, καθώς η Φενέρ επικράτησε 3-0 έχοντας ευκαιρίες και για περισσότερα.

Φενέρμπαχτσε (Βίτορ Περέιρα): Ντεμιρέλ, Κτζάερ, Οζμπαϊρακλί, Μπα, Μεχμέτ Τοπάλ (77' Σεν), Σόουζα, Ντιέγκο (67' Μεϊρέλες), Τσάνερ, Φερναντάο, Φαν Πέρσι (67' Ποτούκ), Νάνι.

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Μπιτόλο (82' Κούρος), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γοδόι (62' Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία (63' Λε Ταλέκ), Ούμπιντες, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom