Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Το δούλεμα πάει σύννεφο ενώ τα χειρότερα έρχονται!


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
email: prevejohn@yahoo.gr

Δυστυχώς για άλλη μία φορά (3η κατά σειρά μετά τους Παπανδρέου και Σαμαρά) ο Ελληνικός λαός έπεσε θύμα των ψεύτικων προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Τσίπρα. 

Βέβαια ο κ. Τσίπρας αποδείχτηκε "δις" ψεύτης αφού προχώρησε και σε ένα δημοψήφισμα στο οποίο πρότεινε φανερά το ΟΧΙ αλλά ήλπιζε στο ΝΑΙ λόγω των συνθηκών που δημιούργησαν οι Εταίροι μας (για μένα εν γνώση του και με την συγκατάθεση του) με τις κλειστές τράπεζες και την αισχρή τηλεοπτική τρομοκρατία.

Φυσικά στην συνέχεια (αφού δεν τους βγήκε το σχέδιο) δεν δίστασε το 62% του ΟΧΙ να το μετατρέψει εν μία νυκτί σε ΝΑΙ φέρνοντάς προς ψήφιση ακόμα χειρότερα μέτρα εις βάρος του λαού και της Χώρας.

Τώρα "παραδόξως" απολαμβάνει την ολόθερμη στήριξη των Νταβατζήδων της ενημέρωσης οι οποίοι μας τον προβάλουν ως τον νέο μεγάλο "Ηγέτη" ο οποίος μας εσωσε την δεδομένη στιγμή από τα χειρότερα και θα υλοποιήσει μελλοντικά τα οράματα και τις προσδοκίες όλων μας!

Προκειμένου λοιπόν να τον προστατεύσουν προσωπικά και να μας αποκοιμίσουν για την σκληρότητα και τα αναμενόμενα οδυνηρά αποτελέσματα των νέων μνημονιακών μέτρων που μας φέρνει (ο ίδιος ομολογεί πως δεν τα πιστεύει) τον βγάζουν από το κάδρο της κριτικής και στοχοποιούν συγκεκριμένα πρόσωπα του κόμματος του τα οποία αντιδρούν δημόσια στην αλλαγή πλεύσης του ιδίου και της Κυβέρνησης του κατηγορώντας τα "εν χορώ" στα βραδινά δελτία ειδήσεων ως δραχμολάγνους, προδότες, σαμποτέρ, αποστάτες κ.τ.λ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η προσπάθεια απαξίωσης και γελοιοποίησης της Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντοπούλου η οποία αν μη τι άλλο έχει το θάρρος να λέει φωναχτά πολλές και μεγάλες αλήθειες που κάποιοι δήθεν "παντελονάτοι" δεν τολμούν ούτε καν να ψελλίσουν.

Μεγάλη σπέκουλα επίσης γίνεται και με τον κ. Βαρουφάκη τον οποίο μάλιστα μήνυσε ο γνωστός τηλεοπτικός "Μαϊντανός" (πρώην ηθοποιός, νυν Δήμαρχος και Πρόεδρος της Τέλειας) για εσχάτη προδοσία!

Προσωπικά δεν είμαι θιασώτης του κ. Βαρουφάκη αλλά θεωρώ αδιανόητο να ενεργούσε ερήμην του Πρωθυπουργού στις διαπραγματεύσεις αλλά και στον λεγόμενο (ως όφειλε) σχεδιασμό του plan B στην περίπτωση της μη συμφωνίας με τους τοκογλύφους.

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι εδώ και καιρό παρακολουθούμε μια καλοστημένη παράσταση όπου το σενάριο είναι "μετάφραση" κειμένου οδηγιών ξένων συμφερόντων και στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι εγχώριοι Αριστεροί, Δεξιοί και Κεντρώοι Πολιτικάντηδες, συνεπικουρούμενοι από τα ΜΜΕ αλλά και την ανοχή της Δικαιοσύνης με απώτερο σκοπό πρώτο να μας αποπροσανατολίσουν ως προς τις ευθύνες των προσώπων και των κομμάτων και δεύτερον να μας φοβίσουν και να μας αδρανοποιήσουν εν όψη των χειροτέρων που θα ακολουθήσουν ... σύντομα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom