Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Το υποκριτικό παραμύθι με το Ζυλιέν και η εφιαλτική πραγματικότητα των ισλαμοφονιάδων

Παρατράβηξε το παραμύθι με τον 20χρονο Ζυλιέν από την Αφρική, και παρά το αξιέπαινο της προσωπικής του διαδρομής, είναι τουλάχιστον γελοίο να επιχειρείται η μετατροπή της μοναδικότητας αυτής της εξαίρεσης σε γενικευμένο κανόνα...

Ζυλιέν: Ο Αφρικανός πρόσφυγας που αρίστευσε στις πανελλαδικές

γράφει ο REPORTO

Όχι… Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα υποβαθμίσουμε το μεγαλείο της προσπάθειας αυτού του νέου ανθρώπου. Τη θεωρούμε αξιόλογη, εξαιρετική, σπάνια, υποδειγματική, αξιοπρόσεκτη και φυσικά αξιομνημόνευτη λόγω κυρίως της μοναδικότητάς της.

Το γεγονός ότι αυτό το νέο παιδί, μέσα στη μοναδικότητά του και στις δυσκολίες της προσφυγιάς, αρίστευσε και εισήχθη πρώτος στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο ΤΕΙ Πειραιά, ουδόλως καθαγιάζει και φυσικά ουδόλως απενοχοποιεί τη λαθρολαγνεία όλων αυτών που υποκριτικά επικαλούνται το παράδειγμά του Ζυλιέν.

Ο 20χρονος Ζυλιέν, αν αποτελεί σήμερα αξιομνημόνευτο παράδειγμα,  είναι γιατί είναι ο μοναδικός που ασχολήθηκε και "έκτισε" κοπιαστικά την προσωπική του επιτυχία, ενώ οι λαθρομετανάστες εισβολείς που περιφέρονται και πλιατσικολογούν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας είναι εκατομμύρια.  Το παράδειγμα του ενός λοιπόν όσο υποδειγματικό κι αν είναι, δεν ακυρώνει τη φρίκη της εισβολής εγκληματιών, ισλαμοφονιάδων και φονταμενταλιστών.

Η επίκληση του παραδείγματος του Ζυλιέν, από τους ελληνόφωνους λαθρολάγνους, οφείλεται ακριβώς στη μοναδικότητα αυτού του νέου ανθρώπου, κι αυτή η επίκληση δεν απενοχοποιεί τη λαθρομετανάστευση, αλλά αντίθετα αναδεικνύει την εφιαλτική της διάσταση και τις εν δυνάμει επικίνδυνες προεκτάσεις της.

Ο Ζυλιέν γίνεται είδηση, ακριβώς γιατί είναι ένας και μοναδικός μεταξύ εκατομμυρίων εισβολέων. Αν ο Ζυλιέν ήταν ο κανόνας, κανείς δε θα ασχολούταν σήμερα με την εξαίρεση. Δυστυχώς όμως δεν είναι ο κανόνας. Γι αυτό και επιχειρείτε να προσδώσετε στην εξαίρεση, τη δυναμική του κανόνα.

Σ αυτό τον τόπο δεν υπάρχει μόνο ο Ζυλιέν. Υπάρχουν και οι επτά φονιάδες της Ύδρας, που και αυτοί ως «δυστυχισμένοι» εισέβαλαν στην Ελλάδα, όπως ακριβώς και ο Ζυλιέν. Τι θα πούμε γι αυτούς???

Τι θα πούμε για τις χιλιάδες μαύρες φιγούρες που περιφέρονται πλιατσικολογώντας και λυντσάροντας στα πάρκα και τις πλατείες της χώρας, για όλους αυτούς που δολοφονούν αδίστακτα, που τσαμπουκαλεύονται μόλις πατήσουν το πόδι τους στη χώρα, και που σε καμία περίπτωση ούτε σκέφτηκαν, ούτε θέλησαν να γίνουν Ζυλιέν???

Ποιόν επιχειρείτε λοιπόν να παραδειγματίσετε επικαλούμενοι την αξιοσέβαστη προσπάθεια του Ζυλιέν??? Τους Έλληνες πολίτες που αντιδρούν στη λαίλαπα της εισβολής??? Μήπως θα έπρεπε να περιφέρετε τον Ζυλιέν στα γκέτο των λαθροεισβολέων, για να καταδείξετε πρωτίστως στους εισβολείς, ποιους μπορεί να τιμά και να σέβεται αυτή η χώρα. 
  • Μήπως θα πρέπει αυτοί - και όχι εμείς – να καταλάβουν πόσο διαφορετικός είναι ο Ζυλιέν??? 
  • Μήπως θα πρέπει όλοι αυτοί να καταλάβουν, πως οι δυσκολίες της προσφυγιάς, για τον πραγματικό πρόσφυγα, αποτελούν πρόκληση και κίνητρο για την επιτυχία, και όχι άλλοθι για τη συγκρότηση εγκληματικών συμμοριών???

Ο Ζυλιέν λοιπόν κύριοι, δε βρέθηκε σε περιβάλλον ευνοϊκότερο από αυτό που βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι που βολικά αποκαλείτε "πρόσφυγες" και "αγωνιστές". Στο ίδιο περιβάλλον βρέθηκε... Τις ίδιες δυσκολίες αντιμετώπισε... Και βρήκε τη δύναμη να μετατρέψει τις αντιξοότητες της ζωής σε πρόκληση για τη ζωή του. 

Αποτέλεσμα εικόνας για LAUROMETANASTES KAINE STHN KV
Αυτοί οι εγκληματίες δεν κρύβονται πίσω από τους Ζυλιέν
Κάνουν άραγε το ίδιο τα εκατομμύρια των εισβολέων που χαϊδολογάτε καθημερινά???

Ο Ζυλιέν σεβάστηκε τη χώρα που τον υποδέχτηκε, και πρωτίστως σεβάστηκε τον εαυτό του. Κάνουν άραγε το ίδιο τα ρεμάλια του ισλαμοφασισμού που περιφέρονται ανεξέλεγκτα στη χώρα λιαζόμενοι και εξατμιζόμενοι???

Αφήστε λοιπόν κατά μέρος το παραμύθι με το Ζυλιέν. Αυτό το παραμύθι δεν τιμά αλλά χρησιμοποιεί τον Ζυλιέν. Αυτό το παραμύθι είναι βρώμικο και στην καλύτερη των περιπτώσεωω είναι επικίνδυνα αφελές.

Είναι ένα παραμύθι που το ξαναπαίξατε με τον γνωστό Οδυσσέα Τσενάι. Αλήθεια που είναι σήμερα ο πολυχαϊδεμένος Τσενάι??? Με ποιανού υποτροφία σπουδάζει στην Αμερική??? Ως τι κι από ποιούς χρησιμοποιείται??? Τι ρόλο θα κληθεί να παίξει??? Ποιος αφελής «έκτισε» το προφίλ του και πως θα αξιοποιηθεί αυτό το κατασκευασμένο προφίλ στη ροή των εξελίξεων???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom