Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΣΟΚ: Βρέφος πέντε ημερών έπεσε(!) στον ακάλυπτο από τον πέμπτο όροφο

update:Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της μητέρας

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα του μόλις 5 ημερών βρέφους που ξεψύχησε τα ξημερώματα πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στα Πατήσια.

Δυο και είκοσι τα ξημερώματα στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός. Η είδηση έμοιαζε απίστευτη. Οι διασώστες ενημερώθηκαν ότι ένα βρέφος μόλις πέντε ημερών είχε πέσει στον ακάλυπτο πολυκατοικίας.


Δυστυχώς φτάνοντας στην οδό Ζαχαρία Παπαντωνίου στα Πατήσια διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και οι άνδρες της ασφάλειας εξετάζουν τους γονείς του μωρού για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σοκαρισμένη και χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον είναι η μητέρα του βρέφους, η οποία και εξετάζεται από ψυχολόγο για επιλόχειο κατάθλιψη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

update:Σε βάρος της μητέρας,η οποία οδηγήθηκε το απόγευμα στον εισαγγελέα,ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ,καθώς φέρεται να έριξε η ίδια το βρέφος στον ακάλυπτο,από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Όπως η ίδια υποστήριξε, ξύπνησε ξαφνικά και είδε την πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή και το παιδί να λείπει από την κούνια, υπονοώντας ότι κάποιος μπήκε μέσα στο σπίτι και το πέταξε στον ακάλυπτο. 

Από την πλευρά του, ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι τον ξύπνησε η σύζυγός του και του είπε τι είχε συμβεί.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει απο επιλόχεια κατάθλιψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom