Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΤΩΡΑ: Απίστευτες ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών σε πολλές περιοχές της Αθήνας (φωτο)

Α ρε Ελληνα πως σε κατάντησαν ή μήπως κατάντησες...

Ουρές παρατηρούνται αργά το βράδυ της Παρασκευής σε υποκαταστήματα τραπεζών, με πολίτες να σπεύδουν στα ATM για να "σηκώσουν" χρήματα.

Η εικόνα με ουρές έξω από τα ΑΤΜ των τραπεζών είναι ίδια σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Πολίτες στήνονται στις ουρές και περιμένουν να βγάλουν τα χρήματά τους. Κανείς πάντως δεν έχει εκφράσει παράπονο ή οποιοδήποτε πρόβλημα, καθώς όλα τα ΑΤΜ λειτουργούν κανονικά και βγάζουν χρήματα. 

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές, με το συγκεκριμένο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας να βρίσκεται στο Αιγάλεω.

Η εικόνα αυτή παρατηρείται για δύο λόγους. Πρώτον το βράδυ στις 21:00 έγινε η πίστωση των συντάξεων και έτσι κυρίως οι συνταξιούχοι σπεύδουν να βγάλουν τα χρήματά τους. 

Και κατά δεύτερον πολλοί είναι εκείνοι οι πολίτες που φοβούμενοι τις εξελίξεις, μιας και αύριο είναι το κρίσιμο Eurogroup,. σπεύδουν στις τράπεζες για να βγάλουν όσα χρήματα μπορούν μέσω των ΑΤΜ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ελληνικές τράπεζες εξακολουθούν να είναι θωρακισμένες από τον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας ELA της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και προς το παρόν δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα. 
Σε ένα ακόμη υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, επίσης στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό, πολίτες έχουν σχηματίσει ουρά...
Εικόνες από δύο ακόμη υποκαταστήματα τραπεζών, στην οδό Σιβιτανίδου, στην Καλλιθέα, αλλά και στην οδό Θησέως, στο Μοσχάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom