Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στο Λουτρό Αμφιλοχίας - Και πέμπτος νεκρός από τη φονική έκρηξη στο Καφενείο


Ένας ακόμη άνθρωπος προστέθηκε στη μαύρη λίστα των θυμάτων της φονικής έκρηξης στο Λουτρό Αμφιλοχίας, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015.

Βαθιά θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του αξιαγάπητου Αχιλλέα
Παπαχαραλάμπους 67 ετών, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι.

Ο 67χρονος είχε νοσηλευτεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και τον τελευταίο καιρό είχε διακομισθεί στο Αττικό Νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία της νεκροψίας νεκροτομής και την Τετάρτη αναμένεται να τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λουτρού.

Ο Αχιλλέας είναι το πέμπτο θύμα του τρομερού ατυχήματος που άφησε πίσω του νεκρούς, τραυματίες και πολλά ερωτηματικά.

e-maistros.gr

Δίχως τέλος η τραγωδία στην Αμφιλοχία

Ηταν 4 Φεβρουαρίου του 2015 όταν εξεράγη φιάλη υγραερίου σε Καφενείο στο Λουτρό της Αμφιλοχίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περισσότερα από 15 άτομα.

Το πρώτο δεκαήμερο που ακολούθησε της έκρηξης υπέκυψαν στα τραύματά τους ένας 80χρονος και η ιδιοκτήτρια του Καφενείου...

Στις 19 Φεβρουαρίου υπέκυψε στα τραύματά του ο 64χρος Θωμάς Ντρούτσης,πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Αμφιλοχίας επί δημαρχίας Μαρίας Σωτηρίου καθώς και πρόεδρος της Tοπικής Κοινότητας στο Aνοιξιάτικο.

Με τον θάνατο ενός 73χρονου από το Λουτρό στις 23 Μαρτίου 2015 τα θύματα της φονικής έκρηξης στο Καφενείο αυξήθηκαν σε τέσσερα!

Σήμερα δυστυχώς ο κατάλογος αυξήθηκε κι άλλο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom