Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ποιον διεφθαρμένο πολιτικό κατονόμασε στην ειαγγελέα η Βίκυ Σταμάτη;

Μου είπε ο Ακης κάτι,κάποτε,για κάποιον που....

Τρείς ώρες κατέθετε η Βίκυ Σταμάτη στην εισαγγελέα διαφθοράς, Ελένη Ράικου και στην επίκουρη εισαγγέλεα διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου και σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου επιβεβαίωσε όσα είχε πει στον εισαγγελέα εφετών Γρηγόρη Πεπόνη μετά την απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο.

Συγκεκριμένα φέρεται να κατονόμασε τουλάχιστον ένα πολιτικό πρόσωπο για θέματα διαφθοράς στην πολιτική ζωή μιλώντας ωστόσο γενικά και όχι συγκεκριμένα για "μίζες" από εξοπλιστικά προγράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να κληθεί από τους εισαγγελείς και ο Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς η Βίκυ Σταμάτη φέρεται να κατέθεσε ό,τι της είχε εκμυστηρευτεί ο πρώην σύζυγος της. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργούν οι εισαγγελείς διαφθοράς δεν αποκλείεται να κληθούν και άλλα πρόσωπα πλην του Άκη Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε ό,τι της είχε εκμυστηρευτεί ο Άκης για να ξεκαθαρίσουν επιτέλους τα φαινόμενα διαφθοράς στην πολιτική ζωή. Όπως τόνισε δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της κατάθεσης διότι εξετάστηκε ως μάρτυρας, ενώ, παράλληλα ο κ Ραγκούσης επισήμανε πως η κυρία Σταμάτη δεν ζητάει κανένα "αντίδωρο" για όσα κατέθεσε. "Η αποφυλάκιση είναι σκοπός της προκειμένου να σφίξει το παιδί της στην αγκαλιά της" επισήμανε με νόημα ο κ. Ραγκούσης.

Το πρωί η κυρία Σταμάτη συνοδευόταν ενώπιον των εισαγγελέων από τον θεράποντα ψυχίατρο της,ο οποίος αφού διαπίστωσε πως είναι σε κατάσταση να καταθέσει αποχώρησε.

Την Τετάρτη αναμένεται να κριθεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής των 12 ετών κάθειρξης που έχει επιβληθεί στην Βίκυ Σταμάτη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Πρόκειται για την έκτη αίτηση αποφυλάκιση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom