Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Φωτορεπορτάζ από την Παιδική χαρά της Γαλήνης στου Ζωγράφου,που πλημμύρισε τα ξημερώματα

Δεν την πάει με τίποτα την καινούργια μας Δήμαρχο!
Μια Παιδική χαρά ανακατασκευάστηκε μετά από δέκα μήνες κι αυτή έμελλε να καταστραφεί σε λιγότερο από ένα μήνα...

Οπως γράψαμε από νωρίς το πρωί,κατά τη διάρκεια της νύχτας έσπασε αγωγός της ΕΥΔΑΠ μέσα στην ολοκαίνουργη Παιδική χαρά της Γαλήνης στα Ανω Ιλίσια με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο χώρος και να υποστεί σοβαρές ζημιές,ενώ η ομώνυμη οδός έμοιαζε με ορμητικό ποτάμι.

Συνεργείο της ΕΥΔΑΠ με μπουλντόζες,κομπρεσέρ και εργατικό δυναμικό καθώς και άνθρωποι του Δήμου Ζωγράφου βρίσκονται στο σημείο από τις 08:00 και κάτι για να επιδιορθώσουν τη βλάβη.

Που και που εμφανίζονται και περίοικοι,οι οποίοι διαμαρτύρονται για την πολύωρη διακοπή του νερού,αλλά πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει αν δεν κοβόταν το νερό....

Και το νερό βέβαια σε λίγο θα 'ρθει,αλλά το πότε θα ανασκευαστεί και πάλι η Παιδική χαρά είναι άγνωστο.

Δεν ξέρουμε αν συνηθίζεται ολόκληρος αγωγός νερού να διασχίζει το κέντρο μιας Παιδικής χαράς,ούτε τι θα συνέβαινε αν το περιστατικό συνέβαινε βραδάκι που στο χώρο βρίσκονται δεκάδες παιδιά!

Δείτε φωτο από το σημείο:






Δείτε κι ένα σχόλιο από αναγνώστρια του zografou.net/,που το βρίσκουμε πολύ σωστό:


Eleni Vagia Ευκαιρια να την ξαναφτιαξουν γιατι δεν κανανε κ τιποτα ιδιαιτερο.... εχει τοσο χωρο κ εχουν βαλει 5 πραγματα... Ας κανουν πιο δημιουργικα πραγματα,υπαρχουν ανεκμετελευτοι χωροι,παρκακια στην περιοχη που μονο βρωμια μαζευουν,ας τα φτιαξουν καπως να εχουν τα παιδακια μας να πανε καπου.... η πλατεια εχει τοσο χωρο δεν μπορουν να βαλουν ενα δυο παιχνιδια?στην πλατεια του Αγ.Θεραποντα? Στο παρκακι διπλα στι δημαρχειο? Πουθενα τιποτα.... γαληνης,αγ.γετασιμος κ ουλοφ παλμε.... εκει ολοι... συην αλλη ακρη της περιοχης... κεντρικα τπτ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom