Σάββατο 30 Μαΐου 2015

"Εμφύλιος" στον ΣΥΡΙΖΑ για τον διορισμό της Παναρίτη στο ΔΝΤ - Διαφωνεί ανοιχτά ο Βούτσης,εξοργίστηκε η Σοφία Σακοράφα (βίντεο)

Παπαδημούλης: Διαφωνώ για την Παναρίτη, να επανεξετάσει ο πρωθυπουργός

Τελικά δεν είμαστε οι μόνοι που διαφωνούμε οριζοντίως και καθέτως με τον διορισμό της κυρίας Ελενας Παναρίτη ως εκπροσώπου της χώρας μας στο ΔΝΤ.

Και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ η επιλογή της κυρίας,που είναι στενή συνεργάτιδα του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη και προϋπήρξε κολητή του Γιωργάκη και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έχει σκορπίσει θύελλα αντιδράσεων και ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα νταούλια να βαράνε δυνατά και δημόσια.


Η διαφωνία του Βούτση στον αέρα του ΣΚΑΪ
Ο υπουργός ρωτήθηκε σχετικά με την επιλογή της Έλενας Παναρίτη ως εκπρόσωπο της χώρας στο ΔΝΤν και απάντησε πως ο καθένας κρίνεται γαι τις επιλογές του, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη επιλογή ήταν του υπουργείου Οικονομικών και της κυβέρνησης.

Αυτό που αρχικά φάνηκε σαν... ευγενική αντίθεση, στην συνέχεια έγινε πιο ξεκάθαρο, αφού ο Νίκος Βούτσης τόνισε: "Καλό είναι όλοι να αξιοποιούνται και καλό είναι να αλλάζουν θέση, αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι όλοι στην προμετωπίδα των αγώνων που δίνουμε κάθε στιγμή. Μπορούν να είναι και δίπλα και να επικουρούν. Τότε θα τους σεβόμουν περισσότερο".

Τέλος, ο υπουργός δήλωσε πως αν ήθελε να διαφωνήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα, θα μπορούσε να το κάνει ως υπουργός στο Κυβερνητικό Συμβούλιο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο.



Η οργή της Σοφίας Σακοράφα εκφράστηκε μέσω twitter
Η Σοφία Σακοράφα αντέδρασε από χτες το βράδυ που ανακοινώθηκε ο διορισμός της κυρίας Παναρίτη με δυο οργισμένα tweets,τα οποία ενστερνίζονται εκατιντάδες φίλοι της στο διαδίκτυο.



Παπαδημούλης: Διαφωνώ για την Παναρίτη, να επανεξετάσει ο πρωθυπουργός

Θέση για το ζήτημα πήρε και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μέσω του Twitter, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να επανεξετάσει την επιλογή του προσώπου.

«Δεν συμφωνώ με την επιλογή της κ. Παναρίτη για την εκπροσώπηση μας στο ΔΝΤ. Ζητώ από την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό να την επανεξετάσουν», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης στο λογαριασμό του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Περου αυτη δοσμενη ψυχη τε σωματι στο τοκογλυφικο ΔΝΤ κοντεψε να
σβησει απ τον παγκοσμιο Χαρτη Με την ηθικη που διδαχτηκε κοντα στο Γιωρ
γακη και την κλεφτοσυμμορια του Πασοκ ειναι ικανη απο το νεο ποστο
να φτωχοποιησει πολλες χωρες με πρωτη την Ελλαδα Δεν πρεπει να την
αφησουμε να κανει αλλη ζημια melito

Read more: Go to TOP and Bottom