Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Απάντηση του Δημήτρη Μάρδα για τα 80.000 του Λουξεμβούργου,αφού πρώτα τον κρέμασε στα μανταλάκια η Bild (βίντεο)

"Αμάρτησε" κι αυτός για το παιδί του;
Γιατί άφησε 3 μέρες να σέρνεται το θέμα;

Σήμερα το πρωί η Γερμανική Bild σε δημοσίευμά της αναφέρει το όνομα του αναπληρωτή υπουργού, Δημήτρη Μάρδα και τον συνδέει(με ερωτηματικό) με τη μεταφορά των 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο που αποκάλυψε τη Δευτέρα η εφημερίδα Θεσσαλονίκη.

«Νέο ελληνικό σκάνδαλο – Έβγαλε ο αντί-Βαρουφάκης 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο;» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας.

Μετά απ' αυτό το "κρέμασμα" λοιπόν στα μανταλάκια ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Μάρδας, απαντά στα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με τη μεταφορά 80.000 ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου,κάνοντας λόγο για συκοφαντική δυσφήμηση και δηλώνοντας πως θα πάει τους συκοφάντες του στη Δικαιοσύνη και θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό σχετικά.

Ο κύριος καθηγητής εμπλέκει τις σπουδές της κόρης του για κάποιο ποσό που έβγαλε το Νοέμβρη του 2014 στο εξωτερικό,χωρίς να διευκρινίζει ύψος χρημάτων,πόλη που θα... σπούδαζε η κόρη του,αλλά και για ποιο λόγο θα 'πρεπε να να στείλει έξω....

Λέτε να μην εμπιστεύεται κι αυτός,όπως ο Χαρδούβελης,η Ξαφά και τ' άλλα παιδιά, τις Ελληνικές τράπεζες;



«Είμαι πάρα πολύ σαφής. Τα όσα γράφονται δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια. Είναι συκοφαντική δυσφήμηση. Σήμερα το πρωί θα δοθεί αντίγραφο του Πόθεν Έσχες μου στον πρωθυπουργό», είπε χαρακτηριστικά νωρίτερα σήμερα, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Θα καταθέσω αντίγραφα των κινήσεων των λογαριασμών μου από τον Γενάρη και μετά», πρόσθεσε.

Ο Θεός κι η ψυχή του κι αυτουνού και ημών,που δημοσιεύαμε τα  άρθρα που μας έστελνε πριν γίνει υπουργός! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom