Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.: τη Μεγάλη Εβδομάδα η δολοφονία της 4χρονης από τον πα-τέρα(ς) της (βίντεο)

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος

- Σε απόλυτα ήρεμη κατάσταση ο 27χρονος τεμάχισε, μαγείρεψε και πέταξε στα σκουπίδια το πτώμα της κόρης του
- Έβαλε πετσέτες στα παράθυρα για να μην καταλάβουν τίποτα οι γείτονες όταν έβραζε τα μέλη του παιδιού
- Ο πατέρας της Άννυ Μπορίσοβα δεν παραδέχεται πως δολοφόνησε το παιδί
- Υποστηρίζει πως το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής βρήκε την 4χρονη νεκρή στο κρεββάτι της
- Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βρεθεί η σορός του παιδιού, σύμφωνα με την αστυνομία
- Εικάζεται ότι πολτοποίησε ακόμη και τα κόκκαλά της για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της!
- Ο δράστης πούλησε έναντι 55€ τα παιχνίδια, την κούνια και το καρότσι της
- Η ζήλια το κίνητρο της δολοφονίας εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ. – Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η μητέρα ήξερε
- Συστηματική κακοποίηση του μικρού κοριτσιού από τον πατέρα της




Πως μπορεί ένας άνθρωπος να σκοτώσει, να διαμελίσει, να μαγειρέψει και να πετάξει στα σκουπίδια ένα 4χρονο παιδί; Πως μπορεί ένας πατέρας να κάνει όλα αυτά στο παιδί του, εν πλήρει συνειδήσει, απόλυτα ήρεμος και βάσει οργανωμένου σχεδίου; 

Μπορεί η φράση «δεν το χωράει του ανθρώπου ο νους» να ακουστεί κλισέ αλλά όταν μιλάμε για ένα έγκλημα πρωτοφανές στα χρονικά, μια φρικαλεότητα με θύματα ένα παιδί 4 ετών, τότε βρίσκει την απόλυτη «εφαρμογή» της.

Κάθε πτυχή, κάθε λεπτομέρεια της πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονίας προκαλούν ανατριχίλα. Και οργή γιατί ένα αγγελούδι, ένα παιδί, δολοφονήθηκε και ο ίδιος του ο πατέρας φρόντισε να το εξαφανίσει από προσώπου γης για να μην καταλάβει κανείς το έγκλημά του. Η αστυνομία, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωσή της, δεν έχει καμία ένδειξη ότι η μητέρα γνώριζε. 

Εκτιμά ότι το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 27χρονου δράστη δεν είναι άλλο από τη ζήλια και την επιθυμία για εκδίκηση. Ήθελε να εκδικηθεί τη σύντροφό του, την οποία ζήλευε παθολογικά, γιατί εκείνη φαίνεται πως ετοιμαζόταν να τον αφήσει για έναν Γερμανό, ο οποίος της έστελνε μηνιαίως λεφτά. 

Δεν τον ένοιαζε το παιδί. Για χρόνια άλλωστε, η μικρή Άννυ ζούσε με τους παππούδες της (τους γονείς της μητέρας της) στη Βουλγαρία. Πριν μερικούς μήνες, το παιδί ήρθε στην Αθήνα με τη μητέρα του. Αρχικά έμεινε στο σπίτι της γιαγιάς της, της μητέρας του βιολογικού της πατέρα, αλλά λίγο πριν το Πάσχα πήγε να μείνει με τον 27χρονο στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα. 

Η αστυνομία έχει καταθέσεις πως ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος κακοποιούσε συστηματικά το παιδί. Και όχι μόνο το χτυπούσε αλλά το έκανε και μπάνιο με κρύο νερό το χειμώνα! 



Ήταν 9 Απριλίου, Μεγάλη Παρασκευή όταν κόπηκε βίαια η ζωή της μικρής Άννυ. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως. Και πιθανότητα κανείς δεν θα μάθει ποτέ, εκτός αν αποφασίσει να μιλήσει ο 27χρονος δράστης. 

Αλλά για να ομολογήσει θα πρέπει να μετανιώσει. Και για να μετανιώσει, πρέπει να έχει συνείδηση. Και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, δεν έχει. Γιατί αν είχε, δεν θα είναι κάνει όσα έκανε, σε απόλυτα ήρεμη κατάσταση και με σχέδιο. Βήμα βήμα, εξαφάνισε το παιδί του για να καλύψει κάθε ίχνος που θα τον συνέδεε με τη δολοφονία. 

Ο 27χρονος δεν έχει ομολογήσει ότι σκότωσε το παιδί. Υποστηρίζει ακόμη ότι το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής βρήκε την Άννυ νεκρή στο κρεββάτι της. Υποστηρίζει επίσης ότι το παιδί ήταν άρρωστο. 

Το τι έκανε όμως στη συνέχεια είναι αυτό που ξεπερνάει ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία. Έστω ότι λέει την αλήθεια και δεν σκότωσε το παιδί του. Ο τρόπος που ενήργησε και το πως τεμάχισε, μαγείρεψε και σκόρπισε στα σκουπίδια και την αποχέτευση τα μέλη του σώματος του παιδιού, δείχνουν πολλά.

"Ο τρόπος με τον οποίο εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού ήταν τόσο ιδιαίτερος, που το μετέφερε σε κάποια σημεία πως ήταν ανθρώπινο μέλος" είπε ο ταξίαρχος της αστυνομίας που έκανε τις ανακοινώσεις για την ανατριχιαστική υπόθεση, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες πως ο κατηγορούμενος τεμάχισε το άψυχο κορμάκι της Άννυ και στη συνέχεια το μαγείρεψε με τέτοιο τρόπο ώστε δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει ότι επρόκειτο για ανθρώπινα μέλη.

Η αστυνομία πιστεύει πως είναι αδύνατο να βρεθεί η σορός του παιδιού. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο 27χρονος πολτοποίησε ακόμη και τα κόκκαλα του παιδιού για να είναι βέβαιος πως δεν θα βρεθεί ποτέ! 

Όταν αποφάσισε να βράσει τα κομμάτια από το κορμάκι της, είχε την καθαρότητα μυαλού να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του διαμερίσματα για να μην γεμίσουν υδρατμούς και προκαλέσει υποψίες στη γειτονιά!


Στη συνέχεια, έβαλε σε σακούλες τα κομμάτια και μαζί με ρύζι και λαχανικά και τα πέταξε στα σκουπίδια. Κάποια από τα κομμάτια, τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία δεν ήταν δυνατόν να καταλάβει κανείς πως ήταν ανθρώπινα μέλη, τα πέταξε στην αποχέτευση. 

Είχε επίσης την ψυχραιμία να καθαρίσει με χλωρίνη κι άλλα ειδικά καθαριστικά όλο το σπίτι, ακόμη και τα σιφόνια και τις σωληνώσεις, τα οποία θέλησε και να αλλάξει αλλά δεν πρόλαβε! Την Κυριακή το Πάσχα άφησε τα τελευταία κομμάτια του παιδιού του σε κάδους απορριμάτων.

Δεν σταμάτησε εκεί. Πούλησε, σε έναν Ρουμάνο που δουλεύει σε μαγαζί κοντά στο σπίτι του, έναντι 55 ευρώ κουκλάκια με τα οποία έπαιζε το παιδί του, το καρότσι αλλά και την κούνια της!

Όταν μετά την κατάθεση του φίλου του, που επέτρεψε στην αστυνομία να «δέσει» την υπόθεση και να φτάσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος, η αστυνομία έψαξε το σπίτι του πατέρα, βρήκε αίμα στη λεκάνη της τουαλέτας, βρήκε αίμα και DNA του παιδιού σε παπλώματα κι άλλα αντικείμενα αλλά και χώρους του σπιτιού, ενώ DNA του 27χρονου βρέθηκε σε ένα μαχαίρι αλλά και σε ένα σεντόνι του παιδιού. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom