Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Νικηφόρο φινάλε ο Παναιτωλικός 2-0 τη Βέροια (φωτο & βίντεο)


Τελευταία αγωνιστική σήμερα της Super League και ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τη Βέροια στο Αγρίνιο σ' ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Παρά τις φτηνές τιμές των εισιτηρίων και το άνοιγμα του πέταλου για την ελεύθερη είσοδο των μαθητών το γήπεδο δεν γέμισε,όμως όσοι βρέθηκαν στο κλουβί απήλαυσαν ένα σχετικά καλό παιχνίδι,με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και αρκετές καλές φάσεις,αφού οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν το άγχος των βαθμών.

Νικητής ο Παναιτωλικός με 2-0 ,που έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην Α' Εθνική φτάνοντας τους 52 και τερματίζοντας στην 7η θέση.



Δύο σουτ,ένα του Λαζάρ στο 17' κι ένα του Κουτρομάνου στο 20',ήταν το ρεζουμέ του πρώτου εικοσαλέπτου για τον Παναιτωλικό που είχε μεν την υπεροχή,αλλά δεν πάταγε περιοχή!

Ωσπου στο 22' το τρίτο σουτ,βολίδα από το Νίκο Μαρτίνες αυτή τη φορά και από τα δεξιά έξω από την περιοχή,κατέληξε στα δίχτυα του Καντιμοίρη,αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στον Μαραγκό(ίσως να 'ναι κι αυτογκολ)....  1-0 για τον Παναιτωλικό (δείτε το εδώ)
Στο 25' ο Παναιτωλικός είχε την ευκαρία για ένα δεύτερο γκολ,όταν σε κάθετη μπαλιά του Αλβες, ο Κάπελ πλάσαρε, αλλά ο Μπαλάφας σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα...

Και στο 30' ο Βιγιαβάνες μπήκε στην περιοχή από δεξιά και γύρισε,σουτ του Κάπελ από το ύψος του πέναλτι,όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 37' η Βέροια έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Τάτο,αλλά ο Ετζενγκέλε απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος του Ράφαελ.

Αντεπίθεση της Βέροιας στο 43' με τον Τάτο να βγάζει στον Ντουμίτρου, ο οποίος όμως σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο,χωρίς φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο και με την Βέροια φουλ επίθεση...

Στο 56' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση,όταν από εξαιρετική μπαλιά του Τάτου ο Γεωργιάδης σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Ράφαελ έδιωξε εντυπωσιακά το πλασέ του μεσοεπιθετικού της Βέροιας.

Η Βέροια συνέχισε τις επιθετικές της προσπάθεις με σουτ του Τάτου στο 59' και του Ντουμίτρου στο 62'.και ξανά στο 69' με τον Γεωργιάδη και στο 70' με τον Τάτο... και πάλι στο 74' σουτ του Μαλόν "ξύρισε" το δοκάρι...

Κι ενώ η Βέροια πάλευε για ένα γκολ,αυτό το πέτυχε ο Παναιτωλικός με τον νεοεισελθόντα Μορένο στο 79'.

Ο Μπαλάφας έδιωξε τη μπάλα σε χτύπημα φάουλ, ο Εντζεγκέλε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με το κεφάλι την επανέφερε και ο Μορένο από το σημείο του πέναλτι,αφού στόπαρε με το στήθος, μ' ένα καταπληκτικό γυριστό σουτ έγραψε το 2-0!

Σουτ του πολύ καλού σήμερα Τάτου στο 86' από το ύψος του πέναλτι,απέκρουσε ο Ράφαελ σε κόρνερ.

Τέλος του παιχνιδιού και αυλαία του πρωταθλήματος με τις δυο ομάδες να δίνουν ραντεβού για του χρόνου και πάλι στα σαλόνια της Super League.

7η θέση και 52 βαθμοί για τον Παναιτωλικό στην καλύτερη πορεία του στην Α' Εθνική κατηγορία.

* Αποθεώθηκε ο Μαρτίνες όταν έγινε αλλαγή,τελευταίο του ματς
* Με λευκές εμφανίσεις αγωνίστηκε ο Παναιτωλικός
* O Παναιτωλικός είχε νικήσει και μέσα στη Βέροια με 3-1
Πέρσι ο Παναιτωλικός τερμάτισε στην 8η θέση με 42 βαθμούς
* Η παραμονή φέτος κρίθηκε στην ισοβαθμία των 43 βαθμών,όπου τερμάτισαν 4 ομάδες
* Παρά τη νίκη του ο Λεβαδειακός ακολούθησε στη Β' Εθνική τους Εργοτέλη,ΟΦΗ και Νίκη Βόλου

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ετζενγκέλε, Γοδόι(71' Ρουσουσέδα), Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες(59' Παπουτσογιαννόπουλος), Λαζάρ, Άλβες(66' Μορένο).

Βέροια (Δ. Χριστοφορίδης): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης(91' Κατάλα), Όστοϊτς, Μαραγκός, Μαλόν, Μπατιόν(81' Κάμπορα), Μπαλάφας, Τάτος, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου(73' Αρτσε), Ναζλίδης.

Η τελική βαθμολογία της Super League

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom