Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Τρομοκράτες βουλευτές πετάνε "ρουκέτες" από τον ΑΝΤ1 (βίντεο)

ΝΤΟΡΑ:Ερχεται περιορισμός συναλλαγών και Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας με... διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν περνάει η συμφωνία...
Πολύ άγρια ξύπνησαν σήμερα η κόρη του δράκουλα κι ο δικηγόρος του λαού!Αμέτι μωχαμέτι να τρομοκρατήσουν τον κοσμάκη πρωί πρωί...
Ξέρει κάτι η Ντόρα ή ως... πεινασμένη(για εξουσία) ονειρεύεται καρβέλια;
Και συ ρε Αλέξη πως μπορείς να μιλάς εκ μέρους 162 Βουλευτών;
Καλά κάνουν αφού δεν υπάρχει ένας Εισαγγελέας με κάκαλα να τους τραβήξει τ' αυτί και να τους ζητήσει να αποδείξουν τις π@π@ρ@@ς που πετάνε για να φτιάξουν το προφίλ τους...
Ζείδωρον

ΝΤΟΡΑ:Ερχεται περιορισμός συναλλαγών 

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για τρομοκράτες σε διατεταγμένη υπηρεσία ή αν τρομοκρατούν εν τη αφέλειά τους μπροστά στη δίψα για προβολή και προσωπική εξουσία!

Με απόλυτη σιγουριά η κυρία Μπακογιάννη πτώχευσε για μια ακόμα φορά τη χώρα και πέταξε τη "ρουκέτα" της ότι έρχεται περιορισμός των συναλλαγών.....

Και συνέχισε η κυρία λέγοντας ότι θα υπάρξει... διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και θα σχηματιστεί Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας με ένα κομμάτι του να συμμετέχει....

Δεν ξέρουμε αν είδε όνειρο ή πήγε σε καφετζού από τα χαράματα,πάντως είναι φανερό ότι της λείπει η εξουσία!

Είπε η κυρία:Με όσα είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός για την αδυναμία αποπληρωμής του ΔΝΤ είναι προφανές ότι θα έχουμε σύντομα capital control και συνέχισε λέγοντας ότι θα πηγαίνουμε στα ΑΤΜ των τραπεζών και δεν θα μπορούμε να κάνουμε ανάληψη παρά μέχρι ένα όριο. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι ακολουθεί αν δεν υπάρξει συμφωνία έως την Παρασκευή, δήλωσε η κυρία Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Αυτή η Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία. Η Ελλάδα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Ο λαϊκισμός του πολιτικού συστήματος μας έφερε εδώ, τόνισε.



ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν περνάει η συμφωνία...

«Η συμφωνία είναι δύσκολο να περάσει από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλου σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Ο κ. Μητρόπουλος έγινε ωστόσο πιο συγκεκριμένος και επισήμανε πως «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ψηφίσουν ότι συζητείται τώρα με τους δανειστές».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Το αποκορύφωμα της ειρωνείας!
Αφού μεσολάβησε μια μικρή συνέντευξη Καμμένου με τον οποίο "αρπάχτηκε" η Ντόρα μας μας ξεφούρνισε την τρομερή διαπίστωση:"Το Ελληνικό κράτος είναι το πιο άδικο απέναντι στον φορολογούμενο πολίτη"!!!!

Ποιος διαχειρίζονταν κυρά μου τόσα χρόνια αυτό το ανάλγητο κράτος;πλάκα μας κάνεις;

Καμμένος - Μπακογιάννη "τρώγονται"

Ο Π. Καμμένος είπε ότι λυπάται που η ΝΔ συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ για να τρομοκρατούν με όπλο τις τράπεζες.

«Στο κοινό μόρφωμα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έχουν πει τόσε φορές αύριο πτωχεύουμε, έχουν χρεοκοπήσει τις τράπεζες εκατοντάδες φορές… Τα στελέχη της πασοκονεοδημοκρατίας στηρίζουν τους δανειστές», είπε ο Π. Καμμένος στον ΑΝΤ1.

«Να ανακαλέσετε… Μαζευτείτε», απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Τα μαζευτείτε στο κ. Σαμαρά», ανταπάντησε ο Π. Καμμένος.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom