Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Tρομοκρατία "βλέπει" η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη ληστεία στη Λάρισα

Περίπου 170.000 ευρώ άρπαξαν από την Τράπεζα Πειραιώς στον Αμπελώνα

Άτομα που σχετίζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις και σκληρούς ποινικούς "βλέπει" η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σήμερας σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή Αμπελώνα Λάρισας.

Ο ένας ληστής μάλιστα, φέρεται να είπε την ώρα της ληστείας της τράπεζας, ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που έκαναν και τη ληστεία στη Φαρκαδόνα, πριν από λίγες ημέρες.

Η σημερινή ληστεία έγινε το μεσημέρι και μάλιστα, αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, είναι το γεγονός ότι οι τρεις ληστές, πήραν όμηρο την διευθύντρια της τράπεζας!
Οι αστυνομικοί "χτενίζουν" την περιοχή για να βρουν τους ληστές, που πήραν περίπου 170.000 ευρώ ενώ στις έρευνες συμμετέχεις και η Αντιτρομοκτατικη.

Η σχέση με τον Μαζιώτη και την τρομοκρατία


Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να πρόκειται για ανθρώπους, οι οποίοι κατά το παρελθόν  όχι μόνο έχουν συνεργαστεί με τον Νίκο Μαζιώτη σε ληστείες αλλά τουλάχιστον ένας από αυτούς,έχει πάρει μέρος σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, πως πρόεκειται για τους ληστές που το περασμένο καλοκαίρι έκαναν τη μεγάλη ληστεία στο Δίστομο και πρόσφατα αυτήν στη Φαρκαδόνα Τρικάλων
η οποία απέχει μόλις μία ώρα με το αυτοκίνητο, από την περιοχή Αμπελώνα όπου έγινε η σημερινή ληστεία.


Πώς έγινε η σημερινή ληστεία


Τα τρια άτομα φορούσαν περούκες και είχαν αντικείμενα μεταμφίεσης όπως μουστάκια, γένια, καπέλα τύπου τζόκει.
Οταν μπήκαν στην τράπεζα, κάποιοι πελάτες τρομοκρατήθηκαν. Τότε ήταν που ο ένας ληστής, φέρεται να τους είπε "Μη φοβάστε είμαστε οι ίδιοι που τα πήραμε από τη Φαρκαδόνα και δεν πειράζουμε πολίτες. Μόνο τα λεφτά της τράπεζας"

Οι πληροφορές λένε ότι οι ληστές ήταν καλά οργανωμένοι. 
Οι δύο μπήκαν μέσα στην τράπεζα με τα όπλα και έκαναν τη ληστεία,ενώ ο τρίτος ήταν στον προθάλαμο της τράπεζας και κρατούσε την πόρτα ανοιχτή. 

Μόλις πήραν τα λεφτά, έφυγαν με όμηρο την διευθύντρια της τραπεζας την οποία εγκατέλειψαν 100 μέτρα από το υποκατάστημα και... εξαφανίστηκαν. 

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom