Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Πέθανε ο Τάκης Αντωνιάδης


Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και συγχρόνως μια από τις πιο σεμνές παρουσίες που πέρασαν από το ελληνικό τραγούδι ο Τάκης Αντωνιάδης έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 24 Απριλίου, σε ηλικία 69 ετών.

Ο Τάκης Αντωνιάδης έγινε γνωστός κατά τη δεκαετία του '60 με τη
συμμετοχή του στο συγκρότημα «The Sounds»,στο οποίο ήταν ο κεντρικός τραγουδιστής. Οι επιτυχίες τους έφεραν το χρώμα της εποχής, με μία από τις μεγαλύτερες να είναι το πασίγνωστο «Απόψε σε θέλω».


Με το πέρασμα του χρόνου η μουσική μπάντα χώρισε τους δρόμους της, με τον frontman Τάκη Αντωνιάδη να ακολουθεί σόλο καριέρα. Και στην αυτόνομη διαδρομή του είχε ενδιαφέρουσες πάντα στιγμές, ενώ είναι χαρακτηριστική η αμεσότητα, αλλά και η αγάπη που τον συνέδεαν με το ευρύ κοινό.


Ο σπουδαίος τραγουδιστής και σπάνιος για την εποχή μας χαρακτήρας, ο Τάκης Αντωνιάδης υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης Τραγουδιστών Ελλάδος επί προεδρίας του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου, ασχολήθηκε με τα κοινά άδολα και καταγράφονται στο ενεργητικό του σημαντικές προτάσεις για το χώρο της μουσικής.


Ως άνθρωπος σε κέρδιζε με τη νηφαλιότητα της σκέψης και το ήθος του. Σαν τραγουδιστής, υπήρξε από τις σπουδαιότερες φωνές κερδίζοντας τον σεβασμό και την αγάπη απ’ όλους τους συναδέλφους του.


Φωτο από τη σελίδα του στο facebook

Ο μεγάλος εραστής της ποπ μουσικής Τάκης Αντωνιάδης δεν εγκατέλειψε ποτέ το μικρόφωνο!Μέχρι πρόσφατα τραγουδούσε σε μπαρ, ρεστοράν και ξενοδοχεία...

Καλό ταξίδι Τάκη!
Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom