Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Το γλέντησαν δεόντως οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Πόλο του Ολυμπιακού (φωτο)

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι γυναίκες του πόλο του Ολυμπιακού στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής γλέντησαν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκες τα έδωσαν όλα και στην πίστα μετά τον νικηφόρο τελικό με την Ισπανική  Σαμπαντέλ. 

Ως γνωστόν χτες μετά από καταπληκτική εμφάνιση και δύναμη ψυχής, οι γυναίκες του Ολυμπιακού σήκωσαν την «κούπα» στην Ευρωλίγκα του πόλο!


 Επικράτησαν της ισπανικής Σαμπατέλ με 10-9 μέσα στο Παπαστράτειο, σε ένα ματς-θρίλερ, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς τους που κατέκλυσαν το κολυμβητήριο.

 Από την αρχή του αγώνα οι Ισπανίδες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει 2-1 υπέρ τους και στο δεύτερο οκτάλεπτο η κατάσταση δεν άλλαξε και οι Ισπανίδες διατηρήθηκαν μπροστά στο σκορ με 4-3.

Η εικόνα άλλαξε άρδην στο τρίτο οκτάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να κάνει την ανατροπή και να βρίσκεται μπροστά με 8-7. Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο ήταν για γερά νεύρα και σίγουρα όχι για... καρδιακούς, αφού οι δύο ομάδες κονταροχτυπιούνταν μέχρι το τέλος.

Το χρυσό γκολ για το τελικό 10-9 πέτυχε η αρχηγός της ομάδας,Φιλιώ Μανιωλουδάκη, έπειτα από εξαιρετική πάσα της Σάουθερν, μόλις 33 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ματς!


Για την ιστορία:

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-5, 2-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Πλευρίτου Ε, Σώρα, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ. 1, Καλογεράκου, Σάουθερν 4, Μπιανκόνι 1, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου

Σαμπαντέλ (Ιγκνάσι Βιδάλ ): Έστερ Ράμος, Ορτίζ Ρέγιες , Εσπάρ Λάκετ 2 , Τζιν Ντάγμαρ , Αμπιλάν, Παρέχα 2, Κόρντοβες, Γκαρθία Γοδοϊ 1 , Πένια , Σέϊντμαν, Ντομενέκ Μοράλες 1, Φόρσα Αρίθα 3 , Σάντσεθ Γκονζάλεζ

Διαιτητές: Αλεσάντρο Σεβέρο (Ιταλία), Ούρσουλα Βένγκενροθ (Ελβετία)

Δείτε από το pamesports.gr/πως διασκέδασαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom