Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Εκατοντάδες άνθρωποι πνίγονται καθημερινά στη Μεσόγειο,αλλά ΗΠΑ,ΝΔ και Κυβέρνηση ασχολούνται με τον έτσι κι αλλιώς παροπλισμένο Σάββα Ξηρό

Ανέκαθεν ξεχείλιζε η υποκρισία,όμως αυτές τις μέρες παράγινε το κακό

Εκατοντάδες άνθρωποι σκυλοπνίγονται κάθε μέρα στη Μεσόγειο και στο Ανατολικό Αιγαίο κι όμως η υπερδύναμη που ονομάζεται ΗΠΑ και τα δικά μας κοκόρια,κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση,έχουν στήσει τρικούβερτο καβγά για τον παροπλισμένο "τρομοκράτη" Σάββα Ξηρό!

Η νεοεκλεγείσα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θεώρησε προτεραιότητά της να αποφυλακίσει ισοβίτες "τρομοκράτες",αλλά και εμπόρους ναρκωτικών και λοιπούς βαρώνους του εγκλήματος....

Κι αντί ολόκληρη η Βουλή να επαναστατήσει για την αποφυλάκιση των εμπόρων ναρκωτικών,των παιδεραστών και των λοιπών μεγαλοκακούργων ξεσηκώθηκε ένα υπερατλαντικό κύμα κατά της αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού που κάποιοι φρόντισαν να τον ξεκάνουν ταυτόχρονα με τη σύλληψή του.

Για τέτοια υποκρισία μιλάμε!
Λες και να θέλει ο Σάββας Ξηρός μπορεί να ξανασκοτώσει....

Ουδείς ασχολείται με τους εμπόρους ναρκωτικών,κανένας με τους παιδόφιλους!

Το χορό ξεκίνησε η αμερικάνικη πρεσβεία της Αθήνας,τον συνέχισε το state department και ξαναπήρε τη σκυτάλη ο εδώ Αμερικανός πρέσβης κι από κοντά τα δικά μας κοκοράκια μαλιοτραβιούνται χωρίς να ενδιαφέρονται για το πόσοι άνθρωποι χάνονται καθημερινά στα παγωμένα νερά της Μεσογείου και του Αιγαίου στην προσπάθεια κάποιων νοσηρών εγκεφάλων να μουσουλμανοποιήσουν την Ευρώπη.

Ντροπή σας υποκριτές και φαρισαίοι...

Διαβάστε τα τελευταία νέα για το θέμα Ξηρά
Τη δήλωση του Αμερικανού πρέσβη για τον Σάββα Ξηρό, σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, με ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνοντας ότι «η Ελληνική κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα ρουσφέτια της τρομοκρατίας δημιουργεί προβλήματα με τους παραδοσιακούς της συμμάχους και τα γεωπολιτικά στηρίγματα της χώρας». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση τα κάνει «όλα αυτά για να αποφυλακίσει καταδικασμένους δολοφόνους- τρομοκράτες, σε ευθεία σύγκρουση με το δημόσιο αίσθημα».

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού Εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλάριδη, στον Κώστα Καραγκούνη, σημειώνοντας: «Η λαλίστατη αξιωματική αντιπολίτευση εδώ και σχεδόν δύο 24ωρα έχει χάσει την μιλιά της για τους εκατοντάδες νεκρούς πρόσφυγες στην Μεσόγειο, αφού η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με τις λαϊκίστικες κορώνες της. Παρόλα αυτά έχει το θράσος να μιλάει για ρουσφέτια σε τρομοκράτες» και προσθέτει: «Λογικό. Από ρουσφέτια ξέρει καλά και αυτό άλλωστε αποδεικνύεται καθημερινά με αποκαλύψεις από τα πεπραγμένα της».

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «η εφαρμογή του κράτους δικαίου δεν είναι ρουσφέτι, είναι υποχρέωση της Ελληνικής Δημοκρατίας».

«Όμως αξίζει να αναφέρουμε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι ο κατ' οίκον περιορισμός με βραχιολάκι δεν αποτελεί απελευθέρωση. Και να υπενθυμίσουμε στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας την υπόθεση του γνωστού κ. Καραβέλα της Siemens, ο οποίος δεν φορούσε βραχιολάκι και ακόμα καταζητείται…» καταλήγει ο κ. Σακελλαρίδης.

Στο χορό και η Αμερική
Δυσαρέσκεια επικρατεί στην Ουάσινγκτον για το νόμο που επιτρέπει την αποφυλάκιση του Σάββα Ξήρου, καθώς θεωρούν ότι οι τρομοκράτες πρέπει να εκτίουν την ποινή τους μέχρι την τελευταία ημέρα. Παράλληλα, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του Μega στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο Τζον Κέρι, όταν είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έμεινε με την εντύπωση ότι το θέμα θα διευθετηθεί. Την ίδια στιγμή, πηγές του Λευκού Οίκου, τονίζουν ότι οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Αθήνα για τα θέματα της οικονομίας θα επηρεαστούν από την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος.

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σχολίασε σε συνέντευξη Τύπου, το νόμο και εξέφρασε την ανησυχία της για την απελευθέρωση τρομοκρατών.

Δείτε το βίντεο από το Mega

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για 57 ολοκληρα χρονια η φτωχη κι
αποκλεισμενη αλλα περηφανη Κουβα
δεν ειχε δηπλωματικες σχεσεις με
τους αμερικανους γκαγκστερς την
ιδια σταση κρατησε και η γειτονικη
Αλβανια επι Εμβερ Χοντζα Τετοια
επρεπε να ειναι η σταση ει δυνατον ολων των εθνων της υδρογειου
απεναντι σ αυτους τους φονιαδες
των λαων και ετσι απομονωμενοι να
μην μπορουν να βαζουν τα ματοβαμενα χερια τους στις υποθε
σεις των λαων του κοσμου μελιτο

Read more: Go to TOP and Bottom