Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Αποκλεισμένα τα νησιά την Πρωτομαγιά λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ

Η απεργία θα αρχίσει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και θα λήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ενώ τα πρώτα πλοία θα φύγουν Σάββατο το πρωί.

Γράφει η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΟΦΥΛΑΤΟΥ
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και από την άλλη… μετ’ εμποδίων οι εκδρομείς αναμένεται να «πιάσουν» τον Μάη. Η έξοδος της Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιηθεί με τα πλοία δεμένα στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε από τις 00:01 έως τις 24:00 η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), «τινάζοντας» έτσι το πολυπόθητο τριήμερο… στον αέρα. 

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν στον «Ε.Τ.» οι πρόεδροι των
Ενώσεων Ξενοδόχων, «τα νησιά θα νεκρώσουν», η πληρότητα στα ξενοδοχεία θα είναι «άγνωστη λέξη» και πολλοί θα «εγκλωβιστούν» στο κλεινόν άστυ, περιμένοντας το επόμενο τριήμερο, εκείνο του Αγίου Πνεύματος.

«Νεκρώνει» τα νησιά η απεργία
Στο πλαίσιο αυτό, οι ξενοδόχοι της Αίγινας χαρίζουν στους εκδρομείς τη διανυκτέρευση της Πέμπτης 30 Απριλίου, ώστε να τους δώσουν ένα κίνητρο, να αποδράσουν στην Αίγινα. Την πρωτότυπη αυτή ιδέα είχε η Ενωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού.

Ο πρόεδρος της Ενωσης, κ. Σταύρος Καλαμάκης, δήλωσε στον «Ε.Τ.» σχετικά: «Περισσότερα από 20 ξενοδοχεία της Αίγινας πήραν την πρωτοβουλία να προσφέρουν στους επισκέπτες μια δωρεάν διανυκτέρευση την ερχόμενη Πέμπτη έτσι ώστε να πιάσουν τον Μάη, δίπλα στη θάλασσα».

Η απεργία της ΠΝΟ «νεκρώνει» τα νησιά, δηλώνει ο κ. Καλαμάκης στον «Ε.Τ.» και γι’ αυτό η Ενωση Ξενοδόχων βρήκε αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο ώστε να προσελκύσει επισκέπτες: "Επρεπε να κάνουμε κάτι για να αντιμετωπίσουμε την απεργία που έχει ως αποτέλεσμα να αποκόπτεται η Αίγινα".
http://www.e-typos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom