Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Δείτε live από το Αγρίνιο τον τελικό των "αιωνίων" για το Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών


Ντέρμπι «αιωνίων» στον τελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών,που διεξάγεται σήμερα στις 18:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου,"Μιχάλης Κούσης" και μεταδίδεται ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ plus. 

Tα κορίτσια του Ολυμπιακού θα διεκδικήσουν το 5ο συνεχόμενο Κύπελλο,που αν το κατακτήσουν, θα ισοφαρίσουν τις κατακτήσεις του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο θεσμό.

Ο Ολυμπιακός χτες επικράτησε εύκολα της νεανικής και πολλά υποσχόμενης ομάδας του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 στον δεύτερο ημιτελικό,ενώ νωρίτερα σ' ένα συναρπαστικό ματς που κράτησε δυόμιση ώρες οι Πράσινες ίδρωσαν για να κερδίσουν με 3-2 τις ισάξιες αντίπαλές τους του Πανναξιακού.

Δυστυχώς χτες στο μικρής χωρητικότητας κλειστό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου παρευρέθησαν λιγοστοί φίλαθλοι,καθώς η αστυνομία έδινε "μάχη" για να κρατήσει μακριά από το στάδιο τους οργανωμένους οπαδούς των αιωνίων αντιπάλων,οι οποίοι παρά την απαγόρευση κατέφθασαν με άγριες διαθέσεις στην πόλη του Αγρινίου.

Τελικά οι οπαδοί και των δύο αποχώρησαν άπρακτοι από το Αγρίνιο κι έτσι σήμερα αναμένεται να γεμίσουν οι εξέδρες από πραγματικούς φιλάθλους....

Απολαύστε την αναμέτρηση από τη ΝΕΡΙΤ plus


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom