Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου - Συγκλονιστικές εικόνες


Εμπορική αμαξοστοιχία, που μετέφερε ως επί το πλείστον οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτροχιάστηκε πριν από λίγο, στην περιοχή της Γέφυρας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν οι δύο μηχανοδηγοί, οι οποίοι και διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Χαλάστρας για τις πρώτες βοήθειες.

Η εμπορική αμαξοστοιχεία ξεκίνησε το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ουγγαρία, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκτροχιάστηκαν τα 15 από τα 30 βαγόνια.

Λόγω του ατυχήματος έχει κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης – Βελιγραδίου, στο ύψος της Γέφυρας και η μετακίνηση των επιβατών γίνεται μέχρι την Ειδομένη με λεωφορεία.

Οι πρώτες εικόνες από τον εκτροχιασμό της εμπορικής αμαξοστοιχίας στη Θεσσαλονίκη, με δύο τραυματίες, κόβουν την ανάσα.



Τα βαγόνια του τρένου εκτροχιάστηκαν το ένα μετά το άλλο, αναποδογύρισαν και σχημάτισαν ένα “βουνό” από σίδερα και λαμαρίνες.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το ατύχημα προκλήθηκε μετά από την υποχώρηση του εδάφους, λόγω των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.
Λόγω του ατυχήματος έχει κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης – Βελιγραδίου, στο ύψος της Γέφυρας και η μετακίνηση των επιβατών γίνεται μέχρι την Ειδομένη με λεωφορεία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρειαστούν πολλές ημέρες για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Από τον εκτροχιασμό τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο μηχανοδηγοί που διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Χαλάστρας για τις πρώτες βοήθειες.

Με πληροφορίες  
seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom