Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Απίστευτο! Υπέστη βλάβη το αεροσκάφος που μετέφερε τον 4χρονο Αλέξανδρο στην Ιταλία!


Μετ' εμποδίων γίνεται το ταξίδι σωτηρίας του 4χρονου Αλέξανδρου, που αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Το μεταγωγικό αεροσκάφος που τον μετέφερε με τελικό προορισμό την Βενετία, αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Άραξο, λόγω βλάβης!


Στο αεροδρόμιο του Αράξου επέστρεψε απόψε, λόγω βλάβης, το μεταγωγικό αεροσκάφος που είχε απογειωθεί νωρίτερα μεταφέροντας με κινητή ιατρική μονάδα στην Βενετία της Ιταλίας τον μικρό Αλέξανδρο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε εντολή να μεταβεί στον 'Αραξο ένα δεύτερο μεταγωγικό αεροσκάφος, προκειμένου να μεταφέρει τον Αλέξανδρο και τους γιατρούς που τον συνοδεύουν στην Βενετία. 

Ο Αλέξανδρος νοσηλευόταν τις τελευταίες έξι ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, αντιμετωπίζοντας σοβαρό καρδιακό πρόβλημα. Αρχικά είχε μεταφερθεί από την Πρέβεζα, όπου διαμένει με την οικογένειά του, σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων και από εκεί στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας υπήρξε άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας, για τη μεταφορά του 4χρονου στο εξωτερικό, ενώ είχε διατεθεί και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Όμως, λόγω της σοβαρότητας του προβλήματος, κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς να μεταφερθεί με κινητή ιατρική μονάδα, κάτι που θα μπορούσε να γίνει μόνο με μεταγωγικό αεροσκάφος.

http://www.newsit.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O Αλεξανδρος ειναι πολυ δυνατος κι ανικητος και γι
αυτο πιστευουμε οτι θα τα καταφερει να ξεπερασει
τουτη την προσωρινη δυσκολια Τον συνοδευουν οι
καλυτερες ευχες ολων μας και το καλοκαιρι που
οπου ναναι φτανει να τον μαθουμε να κολυμπαει
στα πεντακαθαρα νερα της Πρεβεζας melito

Read more: Go to TOP and Bottom