Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

0-0 στην Ουγγαρία κι αντίο Euro για την Εθνική μας

Πίκρα για τους Ελληνες που βρέθηκαν στο πλευρό της

Το σημαντικότερο ίσως παιχνίδι στα προκριματικά του Euro 2016 έπαιξε απόψε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στην “Γκρουπάμα Αρένα” της Βουδαπέστης κόντρα στην Ουγγαρία και το πρώτο της με τον Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της,αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε.

Πάλεψαν οι Ελληνες διεθνείς,ήθελαν τη νίκη,ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους,δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες,κυρίως στο δεύτερο μέρος,αλλά δεν είχαν το γκολ.

Οι Ούγγροι που βολεύονταν και με την ισοπαλία,φρόντισαν να καλύψουν τα νώτα τους,τα οποία οι Ελληνες διεθνείς δεν κατάφεραν να διασπάσουν καθώς γυρόφερναν πέριξ της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων.Και τα κόρνερ που κέρδισαν οι παίκτες μας δεν μπόρεσαν να τα αξιοποιήσουν...

Και στο 88' χρειάστηκε θεαματική απόκρουση του Καρνέζη για να μείνει το 0-0!

Μ' αυτά και μ' αυτά το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του χωρίς σκορ και την Εθνική μας ουραγό στη βαθμολογία του πιο εύκολου ομίλου με μόλις 2 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Λογικά το εισιτήριο για το Euro 2016 έχει χαθεί οριστικά,αν κι απομένουν 5 παιχνίδια ακόμα... και ποτέ μην λες ποτέ!

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:
Ουγγαρία: Κιράλι, Καντάρ, Φιόλα, Γιούχας, Λεάντρο, Ελέκ(70' Πίντερ), Τζούτζακ, Τόζερ, Στιέμπερ, Γκέρα, Σαλάι(69' Νίκολιτς).

Ελλάδα: Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κονέ(76' Κατσουράνης), Χριστοδουλόπουλος(69' Φουρτούνης), Φετφατζίδης(76' Γιαννιώτας), Σάμαρης, Αθανασιάδης.

Βαθμολογία του ομίλου μετά από 5 αγώνες:

1. Ρουμανία            13
2. Βόρεια Ιρλανδία 12
3. Ουγγαρία              8
4. Φινλανδία             4
5. Νησιά Φερόε        3
6. Ελλάδα                 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom