Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Παναγιώτη Κουρουμπλή SOS - Τραγελαφικές καταστάσεις στις εφημερίες των Νοσοκομείων!


Αγαπητέ Παναγιώτη Κουρουμπλή,υπουργέ Υγείας,υποθέτω πως γνωρίζεις τι ακριβώς σου παρέδωσαν οι προηγούμενοι νεκροθάφτες της Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα κι όχι απλά να 'χεις και συ ακουστά όσα και μεις μέχρι χτες για το γενικό ξεχαρβάλωμά της.

Δυστυχώς τύχη κακή μας υποχρέωσε στις 27/2 να ζήσουμε από κοντά και για πολλές ώρες τραγελαφικές καταστάσεις στα εξωτερικά ιατρεία του εφημερεύοντος Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών.Μια κατάσταση την οποία αδυνατούμε να περιγράψουμε επακριβώς...

Εκατοντάδες άνθρωποι στους διαδρόμους και στις αίθουσες (ασθενείς,συνοδοί,γιατροί,τραυματιοφορείς και νοσοκόμοι),ένας αχταρμάς με κάθε λογής ασθένειες και ιώσεις,όπου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού βασίλευαν ο εκνευρισμός και η αγανάκτηση από την πολύωρη αναμονή,με συνέπεια διαπληκτισμούς,αψιμαχίες και παρακώλυση του ιατρικού έργου.

Αναμονή που έφτανε και ξεπερνούσε το 8ωρο κι αυτό γιατί λόγω έλλειψης προσωπικού καθυστερούσαν για ώρες ολόκληρες οι μικροβιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις,αντίθετα οι ακτινογραφίες έβγαιναν στο λεπτό!

Επιπλέον στο παθολογικό τμήμα όσοι ασθενείς είχαν έρθει με ίδιο μέσον στην εφημερία του Νοσοκομείου παρέμειναν για ώρες στα παγκάκια σφαδάζοντας και ουρλιάζοντας βλέποντας τα φορεία που κατέφθαναν ασταμάτητα με το ΕΚΑΒ να εισέρχονται στην αίθουσα λόγω προτεραιότητας (για πάνω από 4 ώρες μεταξύ 19:00 - 23:00 η φωτεινή πινακίδα προτεραιότητας είχε σταματήσει στο Νο 48)!!!!

Πάμε παρακάτω τώρα σε κουτοπονηριές που επινόησαν οι νεκροθάφτες που πέρασαν από τις υπουργικές καρέκλες του Υγείας για να επιβαρύνουν οικονομικά τους ασφαλισμένους:

Στην εφημερία του Νοσοκομείου (ισχύει για όλα πανελληνίως μας είπαν) δεν συνταγογραφούνται φάρμακα γιατί το σύστημα είναι κλειστό,αλλά κι αν ακόμα ήταν ανοιχτό δεν θα προλάβαιναν να γράφουν συνταγές! Ομως οι γιατροί γράφουν φάρμακα στους ασθενείς σ' ένα απλό χαρτί,τα οποία βεβαίως θα πρέπει να τα πάρουν και να τα πληρώσουν από την τσέπη τους,ειδικά όταν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο και δεν μπορούν να πάνε στο ΠΕΔΥ του Αδωνι για να τα γράψουν....

Και το πλέον τραγελαφικό της υπόθεσης (μιλάμε για την εφημερία του Λαϊκού Νοσοκομείου την Παρασκευή 27/2/2015).Ο Γαστρεντερολόγος εξετάζει τον ασθενή και του λέει ως κάτι το τελείως φυσιολογικό:Είναι αναγκαίο να κάνουμε γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση,αλλά στις εφημερίες τα μηχανήματα είναι κλειδωμένα και γι' αυτό θα πρέπει να κλείσετε ένα απογευματινό ραντεβού Τετάρτη στα εξωτερικά ιατρεία για να τις κάνουμε!!! Πλην όμως όπως μάθαμε τα ραντεβού και πληρώνονται και αργούν κάτι μήνες!!!

Οπερ Παναγιώτη μου σημαίνει,μετά από τόση ταλαιπωρία που πέρασες, ή πας έξω και πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλή σου,αν έχεις... χρήματα,ή απλά πεθαίνεις αν έχεις κάτι σοβαρό!

Οπως μας ενημέρωσαν η τραγική κατάσταση που αντιμετωπίσαμε είναι πάγιο φαινόμενο στις εφημερίες....

Κάνε λοιπόν μια βόλτα απ' όποιο Νοσοκομείο εφημερεύει και θα διαπιστώσεις το πλήρες ξεχαρβάλωμα του συστήματος της Δημόσιας Υγείας από τους προκατόχους σου.

Κι αν σ' ενδιαφέρει πραγματικά η ΥΓΕΙΑ του Ελληνα πολίτη,αυτού που δεν έχει τη δυνατότητα να πάει στο εξωτερικό για εξετάσεις (βλέπε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών) ή στα διάφορα ιατρικά κέντρα του εσωτερικού,δώσε λύσεις ΕΔΩ και ΤΩΡΑ που λέγατε και στο ΠΑΣΟΚ...

Αλλιώς κάτσε κει που κάθεσαι και μείνε στην ιστορία ως ο περιπλανώμενος ιερέας των "νεκροταφείων" της Υγείας που έκανε τρισάγια χωρίς να εισπράττει το πεντάευρω!

Σαφώς και απαιτούνται χρήματα και θα ρωτήσεις εύλογα: που να τα βρω;

Βρες τα εκεί που τα βρήκε ο Αδωνις και τα 'δωσε στα γερμανικά Task Forse,βρέστα εκεί που τα βρήκε ο Χρυσοχοϊδης και τα 'δωσε στους φτωχούληδες που εκμεταλλεύονται το διόδια των Εθνικών οδών,βρέστα εκεί που τα βρήκε ο Τασούλας και τα 'δωσε στην κυρία Αλαμουντίν,βρέστα οπουδήποτε αν θέλετε αυτός ο τόπος να 'χει και γηγενείς κατοίκους....

Επιτέλους βρείτε και μια φορά χρήματα για την ΥΓΕΙΑ του Ελληνικού λαού,όχι πάντα για τους καρχαρίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom