Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ζεφύρι: Τέλος στο θρίλερ έδωσαν τα ΕΚΑΜ


Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της αστυνομίας στο Ζεφύρι, όπου νωρίτερα το απόγευμα ένας αστυνομικός είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο, όταν ο ένας εκ των δύο δραστών είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα από το μπαλκόνι σπιτιού!


Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση των αστυνομικών αρχών στο Μενίδι, που είχε εξελιχθεί σε θρίλερ, μετά τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο πρόσωπο, το απόγευμα της Τρίτης.
Το μπαλκόνι από το οποίο πυροβόλησε ο δράστης - Φωτό newsITΤο μπαλκόνι από το οποίο πυροβόλησε ο δράστης - Φωτό newsIT

Πλέον και οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί, με τον δεύτερο, που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι από το οποίο "έπεσαν" οι πυροβολισμοί, να μεταφέρεται ήδη σε αστυνομικό τμήμα.

Το χρονικό της απίστευτης ιστορίας


Ο αστυνομικός τραυματίστηκε από άγνωστο άτομο που τον πυροβόλησε με καραμπίνα, από την βεράντα ενός σπιτιού!

Οι αστυνομικοί εκείνη την ώρα έκαναν έναν τυπικό έλεγχο σε οδηγό διερχόμενου οχήματος, στην οδό Φιλιππιάδος στο Ζεφύρι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η ζωή του δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του και διατηρώντας επικοινωνία με τους τραυματιοφορείς.

Την ίδια ώρα, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη τόσο του δράστη που πυροβόλησε, όσο και του συνεργού του. 

Ήδη είχε συλληφθεί ένας από τους δράστες, ενώ ο δεύτερος έχει "ταμπουρωθεί" στο σπίτι από το οποίο "έπεσαν" οι πυροβολισμοί. 

Στο συγκεκριμένο σπίτι μετέβησαν άνδρες των ΕΚΑΜ και διαπραγματευτές. Όταν αποφασίστηκε να μπουν οι άνδρες των ΕΚΑΜ στο σπίτι, ο δράστης πέταξε την καραμπίνα και προσπάθησε να κρυφτει, ωστόσο έπεσε τελικά στα χέρια των ανδρών της αστυνομίας και μεταφέρεται ήδη σε αστυνομικό τμήμα.

Τα αίματα του αστυνομικού δίπλα από το αυτοκίνητο - Φωτό newsITΤα αίματα του αστυνομικού δίπλα από το αυτοκίνητο - Φωτό newsIT

Οι δύο δράστες (ο συλληφθείς και ο δεύτερος που έχει κλειστεί στο σπίτι) κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου - Ηλίας Κούκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom