Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Παραιτείται από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, προγραμματίζεται η σύγκληση συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος στις 4 Μαρτίου.

 Ο νυν πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος για την προεδρία του στο επικείμενο συνέδριο  σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών,Φώφη Γεννηματά και Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να είναι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος.

Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο οποίο θα τεθεί και θέμα ηγεσίας, είχε αναγγείλει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήδη από τις 25 Ιανουαρίου μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ τις φήμες περί παραίτησής του Ευάγγελου Βενιζέλου από την ηγεσία του κόμματος.

"Δήθεν ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί παραίτησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στερούνται σοβαρότητας" αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

"Ισχύει απολύτως η δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το βράδυ των εκλογών.

Όλα - συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας - θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο που θα γίνει με τρόπο συντεταγμένο και ουσιαστικό.

Τώρα προέχει η πορεία της χώρας σε σχέση με την οποία προσδιορίζεται και η πορεία όλων των πολιτικών δυνάμεων", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom