Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ημαρτον! Επιτέλους δείξτε στο Ρωμανιά που είναι το Υπουργείο του ή ανοίξτε του ένα κανάλι


Τρίτη συνεχόμενη μέρα σήμερα και ο Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων αξημέρωτα ξεκίνησε την καθιερωμένη πια περαντζάδα του στα ΜΜΕ από το γνώριμό του στασίδι του Mega!

Ως γνωστόν την Πέμπτη πέταξε τη "χειροβομβίδα" για πρόβλημα πληρωμής συντάξεων από το Μάρτη κι ύστερα άρχισαν όλοι,με πρώτο τον ίδιο,να τρέχουν για να μαζέψουν τ' ασυμμάζευτα....,
χτες γύρναγε από 'δω κι από κει λέγοντας ότι παρερμήνευσαν τα λεγόμενά του οι δημοσιογράφοι και ξανά σήμερα το ίδιο τροπάριο.


Ελεος,μαζέψτε τον!Δείξτε του που είναι το υπουργείο του,πέστε του ποια είναι η δουλειά του και επιβάλετέ του επιτέλους να ξεκινάει από κει τη μέρα του αν είναι τόσο απαραίτητος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ....,αλλιώς ανοίξτε του ένα πειρατικό κανάλι να ξεχαρμανιάζει.

Βέβαια ο ίδιος έσπευσε να πει σήμερα,μετά τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του περί ελλειμάτων των ασφαλιστικών ταμείων,πως μόλις τελειώσει η εκπομπή θα πάει στο υπουργείο για να... δουλέψει!!!

Τα περί ελλειμάτων κυριέ μου τα ΄χουν μάθει πια και τα μικρά παιδιά,εσένα η δουλειά σου είναι να τα ξελασπώσεις κι αυτό δεν γίνεται με λογοδιάρροια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι γνωσεις του στο θεμα του ασφαλιστικου ειναι τεραστιες.
Καμια σχεση με τους μπαγλαμαδες ολων των κυβερνησεων εδω και 40 χρονια.
Μηπως ξεχασες οτι ολη την προηγουμενη 10ετια, ολα τα καναλια αυτον καλουσαν στις πρωινες ενημερωτικες εκπομπες ???

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμα πουθενά το κείμενο δεν αμφισβητεί τις γνωώσεις του κυρίου Ρωμανιά,αλλωστε γι' αυτές υποθέτουμε ότι τον επέλεξαν για Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων.Ομως τώρα πια έχει υπεύθυνη θέση στην Κυβέρνηση και πολλή δουλειά να κάνει,γι' αυτό πρέπει να κόψει τη συνήθειά του να πίνει τον καφέ του στα κανάλια.Οπως γράφουμε και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν το πως και το γιατί τα ασφαλιστικά ταμεία έφτασαν σ' αυτό το χάλι.Δουλειά του κυρίου Ρωμανιά πλέον είναι να τα ξελασπώσει και να φροντίσει ώστε οι συντάξεις και η περίθαλψη να προσφέρονται στο ακέραιο με βάση ό,τι υποχρεωτικά εισέφερε ο καθένας μας κατά τη διάρκεια του εργασιακού του βίου και γιατί όχι να βάλει και στη φυλακή αυτούς που τα λεηλάτησαν...
Ολα αυτά συνεπάγονται σκληρή δουλειά και βούληση φυσικά κι όχι στασίδι και λογοδιάρροια στα κανάλια των εργολάβων....
Πιστεύουμε ότι δεν διαφωνείτε.

Read more: Go to TOP and Bottom