Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Και ο τέως στο πλευρό του Τσίπρα:«Η Ελλάδα υπέφερε πολλά - Να δώσουμε μια ευκαιρία στον νέο μας αρχηγό»!

Με 5 χρόνια καθυστέρηση θυμήθηκε ο γίγαντας ότι η Ελλάδα υποφέρει από τη λιτότητα...

Και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλιξμπουργκ, που επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια μετά από 47 χρόνια εξορίας,όπως γράφουν οι Βρετανικοί Times, συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί την Άνγκελα Μέρκελ να αντιμετωπίσει τους Έλληνες «ως ίσους».

Σε συνέντευξη που έδωσε και δημοσιεύεται υπό τον τίτλο:
«Η Ελλάδα υπέφερε πάρα πολλά - πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία στον νέο μας αρχηγό», ο έκπτωτος μονάρχης δηλώνει πως ελπίζει στις πολιτικές εναντίον της λιτότητας.

Η συντάκτρια Alice Thomson σημειώνει πως, παρά τις υψηλές διασυνδέσεις του -η αδερφή του Σοφία π.χ. είναι η βασίλισσα της Ισπανίας–, ο ίδιος διαμένει σε μια… ταπεινή ενοικιαζόμενη παραθαλάσσια βίλα στην Τήνο, η οποία μάλιστα συχνά πλημμυρίζει, με αποτέλεσμα το υπόγειό της να είναι «μες στη λάσπη».

Ο 74χρονος Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει πολύ σκληρά τα μέτρα που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα από τους εταίρους της,κάπως αργά το θυμήθηκε κι αυτός.

«Η Άνγκελα Μέρκελ είναι σκληρή, αλλά θα έπρεπε όλοι να αντιμετωπιζόμαστε ως ίσοι, όχι ως μικρότεροι ή υποδεέστεροι» συνεχίζει ο τέως. «Αν δεν θες να χάσεις όλη τη χώρα, πρέπει να παραδεχτείς ότι η Ελλάδα έχει πράγματι υποφέρει»!

Δείτε το ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom