Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Τα ποντίκια πηδάνε από το καράβι που βουλιάζει

Ο Μπόμπολας έδιωξε το διευθυντή του «Έθνους» και έβαλε στη θέση του έναν αρχι-Συριζαίο για να την κάνει γυριστή!

Τόσο μυαλό έχουν τα λαμόγια και οι διαπλεκόμενοι που νομίζουν ότι θα συνεχίσουν το φαγοπότι τους, περνώντας για… χαζό τον Τσίπρα! Δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι τους περιμένει. Οι πρωτεργάτες των μνημονίων, της καταστροφής της χώρας και της δυστυχίας του λαού, τούτη τη φορά θα την πληρώσουν ακριβά.

Eνα - Eνα τα ποντίκια της διαπλοκής και οι κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες
που αποτελούσαν την εμπροσθοφυλακή των δυνάμεων κρούσης της τρόικας και των ξένων τοκογλύφων, πηδάνε απ’ το καράβι που βουλιάζει, στην εναγώνια προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν ασυλία από το νέο σύστημα που έρχεται και να αρπάξουν αν μπορούν καμιά νέα δουλειά.

Εργολάβοι, καναλάρχες, τραπεζίτες, κρατικοδίαιτοι προμηθευτές του δημοσίου και άλλες… υγιείς δυνάμεις του τόπου, που στήριξαν με νύχια και με δόντια τα μνημόνια και όλες τις στρατηγικές επιλογές των ξένων τοκογλύφων, άρχισαν ξαφνικά να μεταλλάσσονται εγκαταλείποντας στην τύχη του το πολιτικό προσωπικό της σημερινής κυβέρνησης, το οποίο διέσυραν και εξευτέλισαν και τώρα το στέλνουν στη χωματερή της ιστορίας!

Τα χρεοκοπημένα συγκροτήματα των νταβατζήδων που χρησιμοποιούσαν πάντα πειρατική σημαία, πρωτοστατώντας στο βρόμικο πόλεμο προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα άρχισαν ξαφνικά τις… αγάπες με το ΣΥΡΙΖΑ!

Μάλιστα το συγκρότημα της μεταμόρφωσης που αποτελεί τον βασικό πυλώνα της διαπλοκής, για να δώσει διαπιστευτήρια στο ΣΥΡΙΖΑ, ξήλωσε και τον διευθυντή του Έθνους, Θανάση Τσεκούρα και τοποθέτησε στη θέση του έναν γνωστό αρχι-Συριζαίο, δημοσιογράφο ο οποίος ανέλαβε να αποκαταστήσει γέφυρες επικοινωνίας με την Κουμουνδούρου!

Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται οι αλλαγές γραμμής και προσώπων και σε άλλα δημοσιογραφικά συγκροτήματα, που επιχειρούν με κάθε τρόπο να βγάλουν από πάνω τους τη ρετσινιά των υπερασπιστών των ξένων τοκογλύφων.

Οι ντουντούκες του Σόϊμπλε, της Μέρκελ και του ΔΝΤ που για χρόνια τρομοκρατούσαν τον κόσμο, κινδυνολογώντας ασύστολα και προπαγανδίζοντας για την αναγκαιότητα της Γερμανικής κατοχής επιχειρούν να προσεταιρίσουν τη νέα κατάσταση ελπίζοντας ότι θα συνεχίζουν να πορεύονται λαθραία ροκανίζοντας τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών.

Τελικά, να το δείτε ότι για όλη τη δυστυχία που βρήκε τη χώρα με τα μνημόνια και τους ξένους τοκογλύφους δανειστές, θα φταίει η kontranews και το kontra channel! Μόνο που έχουν γνώσιν οι φύλακες. Ο Αλέξης Τσίπρας σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει πολιτικά συναλλασσόμενος τους ξοφλημένους και χρεωκοπημένους βαρόνους της διαπλοκής.

Εξ άλλου όποιος έπαιξε μαζί τους καταστράφηκε με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο οι μουεζίνηδες των μεγάλων καναλιών λιβάνιζαν πρωί μεσημέρι και βράδυ, προκειμένου να κάνει τη δουλειά της τρόικας με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να έχει την τύχη της ΕΔΗΚ και ο ίδιος να μετεξελιχθεί σε νέο Ζίγδη.

Η επικείμενη αποστρατεία του Ευάγγελου Βενιζέλου, αποκαλύπτει την αναξιοπιστία των λεγόμενων νταβατζήδων. Οι βαρώνοι της διαπλοκής είναι απόβλητοι από την κοινωνία. Γι’ αυτό όποιον πολεμούν γιγαντώνεται και όποιον στηρίζουν καταστρέφεται. Το παρακρατικό σύστημα της διαπλοκής μετράει μέρες.

Οι πρώτες πρωτοβουλίες της νέας κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα θα κινούνται προς την κατεύθυνση οριστικής ρήξης με το καρκίνωμα της διαπλεκόμενης σχέσης ανάμεσα στις εργολαβίες και τις προμήθειες του δημοσίου, τις τράπεζες και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ήδη οι τραπεζίτες που τρέμουν στην κυριολεξία τις ποινικές ευθύνες για τα θαλασσοδάνεια των χρεοκοπημένων καναλιών, άρχισαν να πιέζουν τους βαρόνους αλλά δεν πρόκειται να εισπράξουν δεκάρα τσακιστή γιατί είναι όλοι τους χρεοκοπημένοι.

Όπως δεν πρόκειται να πληρωθούν στον αιώνα τον άπαντα, τα τριακόσια εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε στο κράτος τα δύο μνημονιακά κόμματα, το ΠαΣοΚ και η Νέα Δημοκρατία.

http://www.kontranews.gr/

Διαβάστε κι αυτό:
Έθνος: Τσεκουριές και άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom