Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Στις 18:30 θα "χτυπήσει" ο Σαμαράς με συνέντευξη στη ΝΕΡΙΤ - Αγανάκτησε κι ίδιος με τα διαγγέλματά του


Από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανακοινώθηκε ότι: "Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ και στους δημοσιογράφους Γιάννη Τρουπή και Γιώργο Ευθυμίου. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 18:30, στο πλαίσιο του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ".

Πήρε χαμπάρι κι ο ίδιος,έστω κι αργά,ότι τα διαγγέλματά του δεν τρομάζουν κανέναν κι αποφάσισε να παρέμβει στην εκλογική διαδικασία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με συνέντευξη στη Δημόσια τηλεόραση!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός περιγράφει και πάλι το πλαίσιο που έθεσε με το διάγγελμά του την προηγούμενη Κυριακή, ενώ αναλύει την πρόταση συναίνεσης με τους δικούς του όρους, αποκλείοντας κυβέρνηση εθνικού σκοπού και ορισμό ημερομηνίας εκλογών πριν τα τέλη του 2015,παράλληλα θα απευθυνθεί  προς τους βουλευτές θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους,υπενθυμίζοντας ότι η ψήφος του θα έχει ονοματεπώνυμο.

Κάθε βουλευτής να αναλάβει τις ευθύνες του

Χαρακτηριστική είναι η φράση στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, ο οποίος ανέφερε ότι «το πλαίσιο πλέον είναι γνωστό, το διακύβευμα το έχει θέσει ήδη ο πρωθυπουργός. Ας αναλάβει ο κάθε βουλευτής την ευθύνη του».

Ακόμη, οι ίδιες πηγές, υποστήριζαν ότι δεν υπήρξε επαφή του πρωθυπουργού με ανεξάρτητους βουλευτές τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα και τις επαφές αυτές ανέλαβαν στενοί του συνεργάτες, προκειμένου να δημιουργηθεί έστω και την ύστατη στιγμή η προεδρική πλειοψηφία και να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom