Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Νέα βόμβα από την Ξουλίδου των ΑΝΕΛ: Eγώ είμαι η βουλευτής που πρότειναν λεφτά για να ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας (βίντεο)

Πήρε φωτιά το πολιτικό σκηνικό,πέρα βρέχει για τη Δικαιοσύνη...
Πως εμπλέκεται ο Παναγιώτης Μελάς;

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στην εκπομπή παρεμβάσεις του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky.

Η κ.Ξουλίδου κατήγγειλε ότι "γάλαζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοπκρατίας".

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση "με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της".

Πρόσθεσε : "ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια".

Ανάμεσα σε άλλα κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει "δωροδοκηθεί" για την εκλογή του Προέδρου. Στην ίδια εκπομπή παρενέβη τόσο ο κ.Μελάς όσο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από το Blue Sky:



Παρέμβαση Παναγιώτη Μελά
Τα λεγόμενα της προκάλεσαν την παρέμβαση του Παναγιώτη Μελά ο οποίος έκανε λόγο για αισχρότητες και ψέματα. "Ή θα μου πει το όνομα η κυρία Ξουλίδου να του κάνω μήνυση ή θα κάνω μήνυση στην ίδια. Ποιος είναι αυτός που είπε αυτές τις κακοήθειες για μένα;" επισήμανε.



Παρέμβαση Παναγιώτη Καμμένου



Παρέμβαση Σκουρλέτη



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom