Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑΡΑ: Αφού συνέλαβαν το μακελάρη του Μικρολίμανου,δόθηκε εντολή και δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του

Κατά τ' άλλα ο Κικίλιας τιτιβίζει για μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα
Τον έψαχνε όλη η αστυνομία και αυτός έπινε αναψυκτικό σε ταβέρνα

Mετά τη σύλληψη του 31χρονου Αλβανού μακελάρη του Μικρολίμανου,στο υπόγειο σπίτι στου Γουδή, δόθηκε επιτέλους Εισαγγελική εντολή και δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του και η φωτογραφία του.

Πρόκειται για τον (επ) BAKO (ον) ARBER ή ALBERT του HUITIM ή KOUTIM ή HUTIM ή KUYTIM και της AISHE ή AYSHE ή AYSTE , που γεννήθηκε το 1983 στην Αλβανία.

Η αστυνομία, δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του Μπάκο παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητά του να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 - 6411111 και 210 - 6476232 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τον έψαχνε όλη η αστυνομία και αυτός έπινε αναψυκτικό σε ταβέρνα



Το θράσος του 31χρονου αλβανού Αρμπέρ Μπάκο είχε φανεί από την πρώτη στιγμή, όταν αδιαφορώντας για την αξία της ανθρώπινης ζωής, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως το περασμένο Σάββατο κατά των θαμμώνων νυχτερινού κέντρου στο Μικρολίμανο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει 11 ανθρώπους.

Και λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του επέδειξε παρόμοιο θράσος, καθώς γνωρίζοντας πως όλη η ελληνική αστυνομία τον αναζητά για να τον συλλάβει, εκείνος όχι μόνο έδειξε να αδιαφορεί αλλά απολάμβανε και το πρωινό του. Σύμφωνα με μαρτυρία ιδιοκτήτη ταβέρνας στο NewsIt, σήμερα το πρωί στις 09:00 ο 31χρονος πιστολέρο βρέθηκε στην ταβέρνα του και έκατσε ζητώντας ένα αναψυκτικό.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στο NewsIt έδειχνε λίγο νευρικός και όταν τον ρώτησε εάν είναι από την Αλβανία εκείνος το αρνήθηκε και του είπε πως είναι Ρουμάνος, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια ψάχνοντας για δουλειά.

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα μάλιστα, ο 31χρονος άντρας του ανέλυσε και τη δύσκολη κατάσταση της κρίσης τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων, λέγοντας πως δεν υπάρχουν δουλειές πλέον πουθενά.

Πέντε μήνες μπαινόβγαινε στο σπίτι στου Γουδή


«Τον είδαμε στην τηλεόραση και σκεφτήκαμε πως του έμοιαζε» είπε γείτονας του Αλβανού που νοίκιαζε το διαμέρισμα στου Γουδή,όπου συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης ο μανιακός που μπήκε σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο το περασμένο Σάββατο και άρχισε να πυροβολεί.

Το υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Γουδή είχε νοικιάσει πριν από σχεδόν ένα χρόνο ο άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, που συνελήφθη μαζί με τον Αρμπέρ Μπάκο. Ο άνδρας αυτός, σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν γνωστός στη γειτονιά ως "μπογιατζής".

Όπως είπε κάτοικος της περιοχής, ο Αρμπέρ Μπάκο εμφανιζόταν πολύ συχνά στο συγκεκριμένο σπίτι, κυρίως πριν από 4-5 μήνες και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τη γειτονιά.

Στο σπίτι του "μπογιατζή" μπαινόβγαιναν συχνά κι άλλα άτομα, υπήκοοι Αλβανίας επίσης.

Οι γείτονες αναγνώρισαν τον μανιακό που τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου εισέβαλε στο νυχτερινό κέντρο «Απλά Ελληνικά» και άρχισε να πυροβολεί αδιάκριτα τραυματίζοντας 11 ανθρώπους, από τη φωτογραφία που έδειξαν τα ΜΜΕ και, όπως είπε ο γείτονας, «σκεφτήκαμε ότι του μοιάζει».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Το τιτίβισμα του Κικίλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom