Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Βατερλώ του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη,συνετρίβη 4-0 από την Ατλέτικο (βίντεο)


Μαύρη νύχτα η αποψινή για τον πρωταθλητή Ελλάδος,ο οποίος επιζητούσε ένα καλό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη,αλλά γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από την Ατλέκτικο.Από την αρχή οι Μαδριλένιοι έδειξαν τους σκοπούς τους και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον Ολυμπιακό.

Η Ατλέτικο μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έψαχνε το γρήγορο γκολ πιέζοντας ασφυκτικά τον Ολυμπιακό με την τραγική άμυνα.
Στο 9´ μετά από κακή απόκρουση του Ρομπέρτο, σέντρα ο Χουανφράν και από κοντά ο Ραούλ Γκαρθία 1-0.


Στο 38´ το 2-0,ο Μάριο Μαντζούκιτς πετυχαίνει το τρίτο του γκολ στους ομίλους.Σέντρα του Ανσάλντι, ο Μποτία δεν μπορεί να διώξει την μπάλα κι ο Μάντζουκιτς αφύλακτος σκοράρει εξ' επαφής.


Καταιγιστική η Ατλετικο στο α´ ημίχρονο. Εκλεισε από νωρίς τον Ολυμπιακό στα καρέ του και πέτυχε δύο γκολ. Το πρώτο από τραγικό λάθος του Ρομπέρτο και το δεύτερο από αμυντικό λάθος του Μποτία....

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός,όσα και τα γκολ που δέχτηκε πολύ νωρίς...

Στο 62' έπειτα από ασίστ του Τουράν ο Μαντζούκιτς έκανε το 3-0 με κεφαλιά,είχε προηγηθεί φάουλ του Μποτία.


Τρία λεπτά αργότερα ο Μάντζουκιτς και πάλι με κεφαλιά πετυχαίνει χατ τρικ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ατλέτικο.


Στο 88´ ο Γκριζμάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού με κεφαλιά, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ... και παρέμεινε το 4-0 ως τελικό αποτέλεσμα...

Ατλέτικο: Μογιά, Χουανφράν, Γκοντίν, Χιμένεθ, Ανσάλντι, Γκάμπι, Τιάγκο(46' Σουάρες), Κόκε, Αρντά Τουράν(66' Χιμένεθ), Ραούλ Γκαρσία, Μάντζουκιτς (69' Αντουάν Γκριζμάν)

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Μανιάτης(46' Φούστερ), Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι(46' Κασάμι), Ντομίνγκεζ(71' Μπουχαλάκης), Μήτρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom