Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Μαφιόζικη εκτέλεση τα ξημερώματα στο Μεταξουργείο - Νεκρός ένας άντρας,τραυματίστηκε μια γυναίκα


- Οι άγνωστοι χτύπησαν με μαφιόζικο τρόπο πυροβολώντας από τζιπ
- Στόχος ήταν ο άνδρας που στεκόταν έξω από καφετέρια στην περιοχή του Μεταξουργείου
- Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία

“Πόλεμος” ξέσπασε τα ξημερώματα, ένα τέταρτο πριν τις τέσσερις στην καρδιά της Αθήνας.
Άγνωστοι που επέβαιναν σε τζιπ πλησίασαν καφετέρια στην περιοχή του Μεταξουργείου και άνοιξαν πυρ σχεδόν στα τυφλά.

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας. Άγνωστοι που επέβαιναν σε τζιπ πέρασαν έξω από καφέ-μπαρ στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης στο Μεταξουργείο και κυριολεκτικά “γάζωσαν” το χώρο.

Οι πληροφορίες του Newsit κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο δράστες που επέβαιναν στο τζιπ με τον έναν από αυτούς να κρατάει καλάσνικοφ και να πυροβολεί τουλάχιστον οκτώ φορές, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει.

Στόχος τους ήταν ένας άνδρας



Όλα δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Οι σφαίρες διαπέρασαν τα τζάμια του καταστήματος και μια από αυτές βρήκε στο κεφάλι έναν 42χρονο άνδρα που ήταν κοντά στη τζαμαρία και διασκέδαζε χορεύοντας.Μια ακόμη σφαίρα τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά μια γυναίκα που βρισκόταν κοντά του και έντρομη είδε τον άνδρα να πέφτει μπροστά της μέσα σε μια λίμνη αίματος.Ο άτυχος άνδρας έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Όλα δείχνουν ότι στόχος των δραστών ήταν ο άνδρας και ο τρόπος δράσης δείχνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο καθώς ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του άνδρα όλα μένουν ανοιχτά.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία των θυμάτων
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δεκάδες αστυνομικοί και από την ώρα εκείνη ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχουν αποτελέσματα καθώς οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν μέσα στη νύχτα.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη ως και αυτή τη στιγμή από την αστυνομία που ερευνά κάθε πιθανό στοιχείο.

Σύμφωνα με το Newsit τα στοιχεία, αν και όλα είναι ανοιχτά, δείχνουν ότι οι δράστες δεν είχαν στόχο τον άνδρα αλλά το κατάστημα, το χτύπημα μοιάζει με “μήνυμα” κυκλωμάτων της νύχτας, ωστόσο έμπειροι αξιωματικοί της αστυνομίας λένε με νόημα ότι είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom