Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Εσπασε το ρόδι ο Παναιτωλικός 3-1 τον Πανθρακικό (φωτο και βίντεο)

Χατ – τρικ ο Κολομβιανός Μορένο

Μπροστά σε λιγοστό κόσμο σήμερα το απόγευμα στο Αγρίνιο αναμετρήθηκαν δύο εκ των ουραγών του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

O γηπεδούχος Παναιτωλικός με μόλις 4 βαθμούς και ο φιλοξενούμενος Πανθρακικός με 5,έψαχναν εναγωνίως το τρίποντο για να ξεκολλήσουν από το τέλμα....

Τελικά ο Παναιτωλικός αφού καρδιοχτύπησε τον κόσμο του πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.



Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα....,όμως ο Παναιτωλικός πέτυχε ν' ανοίξει νωρίς το σκορ.

Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Μορένο πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και έκανε το 1-0 στο 13'! (Δείτε ΕΔΩ το γκολ)

Στο 28' Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Μορένο μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

30' Ευκαιρία για τον Πανθρακικό! Σέντρα από αριστερά, με τον Ίγκορ να παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

34' Δοκάρι για τον Πανθρακικό! Ο Ίγκορ πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι και στα χέρια του Ράφαελ, ο οποίος είχε μείνει... άγαλμα.

Στη λήξη του ημιχρόνου ακόμα μια καλή στιγμή για τον Πανθρακικό. Ο Κάσες μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Ράφαελ μπλόκαρε την μπάλα.


Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο....

Ο Πανθρακικός έχει κατοχή της μπάλας  και προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φανεί απειλητικός και το κατορθώνει σχετικά νωρίς!

Ηταν το 60’ όταν  ο Κάσες πέτυχε το 1-1. Σέντρα του πρώην παίκτη του Παναιτωλικού Μπαϊκαρά από δεξιά, ο Κάσες με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ράφαελ και έκανε το 1-1.... (Δείτε ΕΔΩ το γκολ)

Και μετά την ισοφάριση ο Πανθρακικός συνέχισε να είναι απειλητικός,ενώ ο Παναιτωλικός έδειξε να συνέρχεται μετά το 65' και να επιδιώκει ένα γκολ για να σπάσει επιτέλους το ρόδι!

Στο 73' μετά από εξαιρετική μπαλιά του Γοδόι στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού, ο Βασιλείου ανετράπη από τον Φερνάντες και κέρδισε πέναλτι.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μορένο και πέτυχε το 2-1 στο 74'.(Δείτε ΕΔΩ το γκολ)

Στο 78' ωραία μπαλιά από τον Γοδόι και πάλι στην πλάτη της άμυνας, ο Κάπελ πλασάρει και η μπάλα αφού χτυπάει στο δοκάρι καταλήγει στα χέρια του Φερνάντες.

Στο 86' μετά από κόρνερ του Μαρτίνες ο Μορένο με κεφαλιά πέτυχε χατ τρικ κι έδωσε τη νίκη στον Παναιτωλικό με 3-1.(Δείτε ΕΔΩ το γκολ)

Ο Παναιτωλικός δυσκολεύτηκε περισσότερο απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ για να κερδίσει τον μαχητικό Πανθρακικό.

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος(67' Βασιλείου), Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Βιγιαφάνιες(72' Κάπελ), Μαρτίνες, Φωτάκης(86' Καλογέρης).

Πανθρακικός(Ακης Μάντζιος): Φερνάντες, Γκιγιέρμο, Μεχία, Τζάνης(70' Χασομέρης), Κάσες, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου(54' Ποτουρίδης), Λαδάκης(82' Αράμπα), Ίγκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom