Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου δίχασε το ΣΥΡΙΖΑ - Ποιος είναι ο σύντροφός της;

Ορκίζεται με πολιτικό όρκο αλλά παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο!
Ποιος είναι ο σύντροφός της Απόστολος Μαντής;

Φαίνεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρήκε το ...δάσκαλό της!

Παντρεύεται,όπως αποκάλυψε η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο, και μάλιστα με παπά και με κουμπάρο. Το γεγονός του θρησκευτικού της γάμου έχει  μπερδέψει πολλούς, όχι μόνο τους συντρόφους της στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς η ίδια επιλέγει να ορκίζεται στη Βουλή, δίνοντας πολιτικό όρκο, ενώ τώρα επιλέγει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Τι ισχύει τελικά;

Πάντως οι φήμες που θέλουν τον κ. Μαρκογιαννάκη να ήταν ένας από τους υποψήφιους κουμπάρους της ...δεν ισχύει. Ούτε για το προξενιό.

Πέρα από την πλάκα η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τους πολλούς
φανατικούς φίλους,αλλά και εχθρούς,εντός και εκτός Βουλής παντρεύεται στις 27 Σεπτέμβρη.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Στις 27 Σεπτεμβρίου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Απόστολο Μαντή για τον οποίο εξέδωσε και... ανακοίνωση.

Το ζευγάρι είναι 10 χρόνια μαζί και γνωρίστηκε στην Αιδηψό απ’ όπου κατάγεται ο γαμπρός, αλλά και η μητέρα της κυρίας Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει στα Λουτρά τα περισσότερα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον τελευταίο καιρό, εκείνος συνοδεύει την καλή του σε κομματικές εκδηλώσεις.

Ο γάμος θα γίνει στην Αιδηψό, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων και θα ακολουθήσει δεξίωση στο παραλιακό κλαμπ Ριβιέρα. Ήδη μάλιστα έχει σταλεί σε συγγενείς και φίλους η πρόσκληση,που βλέπετε από πάνω.

Κουμπάροι θα είναι οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας.

Ποιός είναι ο εκλεκτός της Απόστολος Μαντής

Ο μέλλων σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Λουτρά Αιδηψού. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος στα πλοία της πορθμειακής γραμμής Αρκίτσα – Αιδηψός. Η μητέρα του, φτιάχνει εκκλησιαστικές εικόνες.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αν και δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για την προσωπική της ζωή, εξέδωσε ανακοίνωση για να... αποσαφηνίσει κάποια πράγματα για τον άνθρωπο που θα περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς αποφυγή περαιτέρω παραπληροφόρησης και παραφιλολογίας, διευκρινίζεται ότι ο κ. Απόστολος Μαντής είναι εν ενεργεία υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, εργάζεται στην ποντοπόρο ναυτιλία, και ουδεμία σχέση έχει ούτε είχε ποτέ με το πολιτικό γραφείο της βουλευτού ούτε και με το δικηγορικό της γραφείο», αναφέρει σε ανακοίνωση από το γραφείο της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αντι να κοιταζουμε με τι ορκο ορκιζονται ας κοιταζουμε αν τηρουν τους ορκους τους

Read more: Go to TOP and Bottom