Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Μάχη για τη ζωή δίνει ο φίλαθλος που τραυματίστηκε στο ματς Ηρόδοτος - Εθνικός! Μεταφέρεται επειγόντως στην Αθήνα


Από τα πρώτα λεπτά υπήρχε μία έντονη διαμάχη των φιλάθλων ανταλλάσσοντας συνθήματα. Στο 75’ ήταν η κορύφωση των επεισοδίων όταν ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση.

Οι φίλαθλοι του Εθνικού δέχθηκαν άγρια επίθεση από τους οπαδούς του Ηροδότου. Το αποτέλεσμα ήταν ένας φίλαθλος μεγάλης ηλικίας του Εθνικού να λιποθυμήσει τις κερκίδες.

Η εξέλιξη της συμπλοκής κινητοποίησε αμέσως τους ανθρώπους
του γηπέδου, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Δίπλα στον άτυχο άνδρα βρίσκονται οι άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου του Εθνικού.Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και έχει ήδη προβεί σε 3 συλλήψεις,μεταξύ των συλλληφθέντων και ένας 27χρονος.



Μεταφέρεται στην Αθήνα

Τη μεταφορά του άτυχου άνδρα στην Αθήνα ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται:

«Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.

Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom