Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Εκτός Α1 ο Πανιώνιος, υποψήφια για την θέση του η Καβάλα!

ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Η ΚΑΕ
Αν ανέβει η Καβάλα θα είναι η τρίτη φορά που θα παίξει στην Α1 και το χαρακτηριστικό είναι ότι και τις τρεις θα έχει κερδίσει την άνοδο στα χαρτιά κι όχι στα γήπεδα


Πολύ άσχημα νέα για τον Πανιώνιο, καθώς η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ και έτσι η τελευταία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επικείμενο πρωτάθλημα της Α1!

Οι κυανέρυθροι ούτε και στην σημερινή (22/9) συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κατάφεραν να καταθέσουν φάκελο, ενώ παράλληλα απορρίφθηκε και το αίτημά τους για επιπλέον παράταση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Λιανός ζήτησε νέα παράταση (περίπου 10 ημερών) έτσι ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Τελικά οι άνθρωποι της ΕΕΑ δεν έκαναν δεκτό αίτημα αυτό και έτσι οριστικά δεν χορηγείται πιστοποιητικό στην ΚΑΕ Πανιώνιος!

Μάλιστα να σημειώσουμε ότι απόψε (22/9, 19:30) διεξάγεται η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α1 των Ανδρών και μένει να δούμε τι θα γίνει και ποια ομάδα θα καλύψει την θέση του Πανιωνίου.

Προς το παρόν πάντως, εκείνη που... καραδοκεί ώστε να πάρει τη θέση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης και θεωρείται ως φαβορί, είναι η Καβάλα.

Οσον αφορά τον Πανιώνιο, αν τελικά δεν καταφέρει να συμμετάσχει στην Α1, τότε θα αγωνιστεί στην Β' Εθνική ώστε να «καθαρίσει» από τα χρέη, σε μια λογική ανάλογη με αυτή που ακολουθούν οι ομάδες ποδοσφαίρου με την Γ' Εθνική.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το παρασκήνιο με τον υποβιβασμό του Πανιώνιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom