Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ο υπερασπιστής των Μνημονίων και της άγριας λιτότητας Αδωνις στο Ecali Club των κροίσων

Οι βουτιές με την Ευγενία στην πισίνα της Χλιδής

Ο άνθρωπος που ως υπουργός δήλωνε «ευτυχισμένος» για την ένταξη της χώρας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της μνημονιακής πολιτικής και της λιτότητας, ο Αδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως εισήλθε (από σπόντα) στο... κλαμπ των κροίσων. 

Στο ήρεμο και καταπράσινο περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες υποδομές και τις εξαιρετικά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τις οποίες απολαμβάνουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του Ecali Club, απόλαυσε τις βουτιές του ο πρώην υπουργός Υγείας στις αρχές της εβδομάδας.


Την πισίνα της λέσχης των ισχυρών επέλεξε για το μπάνιο του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., αφήνοντας πίσω του τις σκοτούρες και αδιαφορώντας (σημειολογικά!) με τη στάση του για τους απελπισμένους του παρανοϊκού ΕΝΦΙΑ, που δεν ξέρουν πώς θα πληρώσουν το απίθανο χαράτσι.
Τα δροσερά ποτά δίπλα στην πισίνα, το ποιοτικό φαγητό και κυρίως το «απαγορευτικό» στα αδιάκριτα βλέμματα ήταν αυτά που μαγνήτισαν τον πρώην υπουργό Υγείας και τη σύζυγό του για την επίσκεψη στον συγκεκριμένο χώρο. 
Οι δυο τους μοιράστηκαν τρυφερές στιγμές εν όψει του θερμού Σεπτεμβρίου (για όλους) που αρχίζει μεθαύριο. 

Προκειμένου να «εισχωρήσει» κάποιος στους χώρους του Ecali Club και να απολαύσει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του πρέπει να διαθέτει «βαριά» φορολογική δήλωση και ισχυρές συστάσεις, ώστε να εγγραφεί ως μέλος. Βεβαίως υπάρχει και η... οδός να προσκληθεί κανείς από κάποιο μέλος! 

Σύμφωνα όμως με όσα ισχυρίζεται ο Αδωνις Γεωργιάδης, δεν έχει χρήματα και είναι «αναγκασμένος» να κάνει τηλεπωλήσεις βιβλίων, προκειμένου να «τσοντάρει» στην (καθόλου ευκαταφρόνητη) βουλευτική αποζημίωσή του.Να θυμίσουμε πάντως πως έναν χρόνο πριν η Ευγενία Μανωλίδου, η σύζυγος του τότε υπουργού Υγείας Αδωνη Γεωργιάδη εφάρμοζε το «σεμνά και ταπεινά». Σχεδόν δύο μήνες μετά την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων, η μουσουργός επισκέφθηκε την κατάμεστη πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης και προτίμησε να ξαπλώσει στην άμμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom