Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Στον Παναιτωλικό και με τη... βούλα ο Γιώργος Φωτάκης


Γράφαμε χτες στο ρεπορτάζ του αγώνα Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-1 ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου μιας και φέρεται να υπογράφει στον Παναιτωλικό!

Από σήμερα λοιπόν ο Γιώργος Φωτάκης είναι παίκτης του Παναιτωλικού και με τη... βούλα,αφού υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Ο 32χρονος μέσος θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή του Παναιτωλικού και έχει μπροστά του 15 ημέρες μέχρι το επόμενο ματς της ομάδας του, αφού υπάρχουν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ποιος είναι ο Γ. Φωτάκης,που υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό μέχρι το επόμενο καλοκαίρι

Ο Γιώργος Φωτάκης είναι διεθνής ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 29 Οκτωβρίου 1981, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και διακρίνεται για το εξαιρετικά δυνατό σουτ που διαθέτει.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ομόνοια Καλαμάτας, επαγγελματίας έγινε στον Π.Α.Ο.Κ.,αλλά αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο στην Καλλιθέα (Β' Εθνική) από την οποία το καλοκαίρι του 2000 πήρε μετεγγραφή για το Αιγάλεω.

Με την αθηναϊκή ομάδα αναδείχθηκε ως ένας από τους καλύτερους μέσους της Α' Εθνικής. Την περίοδο 2004-05 αγωνίσθηκε ως βασικός με το Αιγάλεω στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Την περίοδο 2005-06 έπεσε σε δυσμένεια προσπαθώντας να μετεγγραφεί στο εξωτερικό, αλλά η μετακίνησή του στη σκωτσέζικη Κιλμάρνοκ ακυρώθηκε και τελικά υπέγραψε στη Λάρισα, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο του 2007.

Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στην ομάδα απ' όπου ξεκίνησε, τον Π.Α.Ο.Κ..

Τον Ιούλιο του 2013 υπέγραψε στην τουρκική Σανλιούρφασπορ,από την οποία αποχώρησε τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου. Έναν μήνα αργότερα, τον Ιανουάριο του 2014, ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Ατρόμητο Αθηνών, στον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους,όμως έξι μήνες αργότερα, το καλοκαίρι του 2014 αποχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom