Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Πώς να σώσετε το σπίτι σας! - Στο Χωνί επίσης:Συνέντευξη Κουφοντίνα,ΕΝΦΙΑ,Νέο μνημόνιο,το "μαλλί" για το σπίτι του φοιτητή!


Παρουσιάζουν τον κώδικα δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος ως τρόπο προστασίας των δανειοληπτών από τα τραπεζικά ιδρύματα. Λένε ΨΕΜΜΑΤΑ!
 Στην πραγματικότητα είναι μία ΛΥΣΗ - ΕΚΤΡΩΜΑ, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των τραπεζών!
Αυτήν την Κυριακή Το ΧΩΝΙ δείχνει τη (σκληρή) αλήθεια στα υπερχρεωμένα ελληνικά νοικοκυριά
Μη χάσετε την ανάλυση του δικηγόρου, Κώστα Τσουκαλά - Δείτε πως:

- θα γίνετε νοικάρης στο ίδιο σας το σπίτι
- θα είστε, πλέον, έρμαιο στις ορέξεις των τραπεζών που θα μπορούν να σας πάρουν το σπίτι με μία έξωση
- έχουν βρει την παγίδα για να παραιτηθείτε από κάθε δικαίωμα κυριότητας
Και όλα αυτά ενώ είναι προφανές ότι η κυβέρνηση, υπακούοντας στις ορέξεις των τραπεζών και των ξένων funds, προετοιμάζει το έδαφος για την ολική άρση της αναστολής των πλειστηριασμών!
Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή ξεσκεπάζει την καλοστημένη παγίδα. Δείτε:
- πλήρη ανάλυση του κώδικα δεοντολογίας για να ξέρετε τι σας περιμένει
- αλήθειες και ψέμματα για τα κόκκινα δάνεια
- πως ετοιμάζονται να κουτσουρέψουν τον νόμο Κατσέλη!

Χρωστάς στην τράπεζα; Ένας πλήρης οδηγός από το ΧΩΝΙ - όλη η αλήθεια για το τι σε περιμένει!
Διαβάστε επίσης στο Χωνί της Κυριακής

Πόσο πάει το «μαλλί» για το ενοίκιο του φοιτητή


ο ΧΩΝΙ έψαξε και βρήκε τις τιμές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια. Ποια είναι η «ταρίφα» και σε ποιες περιοχές πρέπει να προσανατολιστούν οι γονείς.
«Βουτιά» στα βάσανα ετοιµάζονται να κάνουν χιλιάδες οικογένειες ανά την Ελλάδα, οι οποίες καλούνται να προσθέσουν στον -ήδη- επιβαρυµένο προϋπολογισµό τα έξοδα των παιδιών τους που θα φοιτήσουν σε σχολές µακριά από το σπίτι τους.

Tο ΧΩΝΙ έκανε έρευνα για το βασικό έξοδο, που δεν είναι άλλο από αυτό της ενοικίασης σπιτιού, και σας µεταφέρει τι τιµές «παίζουν» στην αγορά.

ΕΝΦΙΑ: Αύξηση 30% για το 2015 και 50% για το 2016!


Παρά τις διαψεύσεις (βλέπε ενιαίο ΦΠΑ), τις δήθεν ελαφρύνσεις (στον ΕΝΦΙΑ) και την αγωνία για τα ληξιπρόθεσμα, οι μέρες που έρχονται προβλέπονται πιο μαύρες από ποτέ.
Η τραγωδία µε τον ΕΝΦΙΑ φανερώνει τι ακριβώς µας περιµένει! 
Σε ΕΝΦΙΑ-λτη δίχως τέλος έχει µετατραπεί για τους ιδιοκτήτες ακινήτων ο νέος φόρος - τερατούργηµα του υπουργείου Οικονοµικών. Π

αρά τις ευτελείς ελαφρύνσεις που έχει ανακοινώσει ως τώρα το επιτελείο του Γκίκα Χαρδούβελη (εξόφληση σε έξι δόσεις, εξαίρεση ιδιοκτητών Κεφαλονιάς, αλλαγές για οικόπεδα στους 4.000 οικισµούς εκτός σχεδίου, απλούστευση διαδικασιών εκπτώσεων), ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων ήρθε για να µείνει. Και όχι µόνο αυτό...

Οπως δείχνουν τα πράγµατα, κάθε χρόνο τα σχετικά µπιλετάκια µε το νέο χαράτσι θα γίνονται όλο και πιο «αλµυρά»!

Στο Παρίσι θα τελειώσουν την Ελλάδα...


Το ΧΩΝΙ κρατάει ο Δ. Καζάκης: Ενώ αφηνομάστε να βουλιάζουμε στον βάλτο που μας παρασέρνουν οι δωσίλογοι, το νέο μνημόνιο που θα υπογραφεί εις Παρισίους θα κάνει τα προηγούμενα να μοιάζουν με... παιδική χαρά.
«Tη ληστεία, τη σφαγή, τη λεηλασία, την ονοµάζουν κράτος (imperium). ∆ηµιουργούν ερηµιά και την αποκαλούν ειρήνη». Τα λόγια αυτά του Κορνήλιου Τάκιτου (Agricola, § 30) δεν ταιριάζουν µόνο στον κατακτητικό πολιτισµό της αρχαίας Ρώµης, αλλά και στην κατάσταση που βιώνει σήµερα η Ελλάδα µέσα στην ευρωζώνη.

Αν και οφείλουµε να πούµε ότι η Ελλάδα σήµερα αποτελεί ένα από τα εξέχοντα δείγµατα της πιο απόλυτης βαρβαρότητας που απειλεί την ανθρωπότητα. Αν βέβαια επιτρέψουµε να επιβιώσει το υφιστάµενο σύστηµα αγορών κεφαλαίου παγκόσµια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δημήτρης Κουφοντίνας: «Καρπαζοεισπράκτορες των ισχυρών οι συγκυβερνήτες»

«Η ελληνική κυβέρνηση δε μπορεί να διανοηθεί τι σημαίνει στοιχειώδης υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και λυσσά που η Αργεντινή αντιστέκεται στους ξένους κερδοσκόπους» λέει Στο ΧΩΝΙ ο επιχειρησιακός αρχηγός της 17Ν.
"Δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό θέαμα από αυτό των καλοζωισμένων μνημονιακών που - μέσω των ΜΜΕ της ολιγαρχίας - πανηγυρίζουν επειδή τάχα η Αργεντινή την πάτησε. Όμως η Αργεντινή δεν πάτησε, όπως δεν την πάτησε κανένας, ιστορικά, από όσους έκαναν παύση πληρωμών" υπογράμμισε ο Δημήτρης Κουφοντίνας μιλώντας Στο ΧΩΝΙ και τον Γιώργο Χριστοφορίδη, μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται, ήδη, 12 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom