Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Θρασύτατος Γρηγοράκος για τη Σύμη: "Έχετε έναν γιατρό που τα βγάζει πέρα μια χαρά... Δεν είμαι Θεός..."! (βίντεο)

Ενας γιατρός στο νησί και κανένας οδηγός ασθενοφόρου

Για το θέμα της έλλειψης γιατρών στη Σύμη, που κατήγγειλε ο δήμαρχος του νησιού, Ελευθέριος Παπακαλοδούκας χτες στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ζητώντας την κατανόηση των πολιτών, καθώς, όπως είπε, υπάρχει... πρόθεση να μετακινηθεί γιατρός από την Αθήνα, για να καλύψει τις ανάγκες στη Σύμη.

Ωστόσο, ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε ότι το νησί, αυτή τη στιγμή, έχει
έναν γιατρό πάρα πολύ καλό,που «... τα βγάζει πέρα μια χαρά»!«Εμείς έχουμε προκηρύξει τις θέσεις των αγροτικών γιατρών. Εσείς έχετε έναν μόνιμο αγροτικό γιατρό, ο οποίος είναι και ειδικευμένος και μπορεί και τα βγάζει πέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κι είπε και το κορυφαίο:"Δεν είμαι Θεός για να ξέρω πότε θα παραιτηθεί ο αγροτικός γιατρός..."!!!,ενώ η αλήθεια είναι ότι έληξε η θητεία του,πράγμα που γνώριζε το υπουργείο και δεν παραιτήθηκε....

Αυτοί με το περίσσιο θράσος "κρατούν" στα χέρια τους τις ζωές μας,πλην όμως κάποιοι τους ψήφισαν

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



Δείτε παρακάτω όσα κατήγγειλε χτες ο Δήμαρχος Σύμης:

Δήμαρχος της Σύμης: Έχουμε έναν γιατρό - Οδηγώ το ασθενοφόρο

Την αγανάκτηση και τη διαμαρτυρία των κατοίκων της Σύμης για την ελλιπή υγειονομική θωράκιση του νησιού μετέφερε ο δήμαρχος της Σύμης, Ελευθέριος Παπακαλοδούκας.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Παπακαλοδούκας ανέφερε ότι το νησί εδώ και έξι μήνες έχει έναν μόνο γιατρό.

Παράλληλα, όπως τόνισε, δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζεται είτε ο ίδιος είτε κάποιος δημοτικός σύμβουλος είτε κάποιος πολίτης να οδηγήσουν το ασθενοφόρο για την αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom