Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Πάρτι σπατάλης με Βίσση και Κοντσίτα στο νησί των Ανέμων

Σκορπούν τα ευρώ στο νησί των ανέμων
100 ευρώ θα πρέπει να δώσει κάποιος για ένα ποτό στα όρθια και 450-500 ευρώ θα κοστίζει το εισιτήριο για την εν λόγω συναυλία στην πρώτη σειρά με σαμπάνια και μενού ανά 4 άτομα

Η Μύκονος και οι vip ζουν και αναπνέουν για το αποψινό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο super paradise με την Conchita και την Άννα Βίσση να σολάρουν για τον πρίγκιπα του Μαρόκο και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους.

Από νωρίς έχουν αποκλειστεί οι χώροι γύρω από το στέκι της Μυκόνου, ενώ περισσότεροι από 150 άνδρες ιδιωτικών εταιρειών ασφάλειας περιτριγυρίζουν στο χώρο απομακρύνοντας τους… παρείσακτους.

Ενδεικτικό των δρακόντιων μέτρων ασφαλείας, που έχουν ληφθεί αποτελεί το γεγονός ότι ο πρώτος έλεγχος διεξάγεται στα 700 μέτρα από το μπαρ, ενώ μόνο οι vip παρκάρουν τα οχήματά τους έξω από το «Jackie O». Οι υπόλοιποι θα περπατήσουν 300 μέτρα για να προσεγγίσουν τον χώρο και εφόσον περάσουν από τα «θεριά» με τις μαύρες μπλούζες.

Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα…









Oι άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας περιπολούν τον χώρο
Oι άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας περιπολούν τον χώρο
Μάχη για ένα τραπέζι

Βίσση-Conchita
Βίσση-Conchita
Η χλιδή σοκάρει στο πάρτι της Άννας Βίσση, την ώρα που εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά μαστίζονται καθημερινά από τον εφιάλτη της οικονομικής κρίσης. Επιχειρηματίες και εφοπλιστές «τσακώθηκαν» για ένα από τα πρώτα τραπέζια του beach bar που θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο μουσικό πάρτι της χρονιάς.

Η επέτειος για τα 40 χρόνια καριέρας της Άννας Βίσση και η πρώτη εμφάνιση της νικήτριας της φετινής Eurovision Conchita Wurst στη χώρα μας στάθηκαν αφορμή στους διοργανωτές να πάρουν την απόφαση και να ετοιμάσουν μια ειδική βραδιά στη Μύκονο, οι τιμές της οποίας ξεπερνούν κάθε φαντασία και βρίσκονται εκτός ελληνικής πραγματικότητας.

Ανάμεσα στους υψηλούς θαμώνες της βραδιάς θα είναι και ο πρίγκιπας του Μαρόκου, ο οποίος μόλις
Οι σαμπάνιες ρέουν άφθονες
Οι σαμπάνιες ρέουν άφθονες
 πληροφορήθηκε το μεγάλο event ζήτησε να του κλείσουν ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού προκειμένου να απολαύσει από εκεί το θέαμα μαζί με την παρέα του. 

Στο party που έχει ετοιμάσει η τραγουδίστρια θα ανοίξει τη βραδιά η Demy ενώ θα εμφανιστούν ακόμα στο stage οι Freaky Fortune, ο Risky Kidd και ο Απόστολος Μητρόπουλος.

Τιμές εκτός κρίσης…

Προετοιμασίες στην πισίνα
Προετοιμασίες στην πισίνα
Σύμφωνα με πληροφορίες, 100 ευρώ θα πρέπει να δώσει κάποιος για ένα ποτό στα όρθια και 450-500 ευρώ θα κοστίζει το εισιτήριο για την εν λόγω συναυλία στην πρώτη σειρά με σαμπάνια και μενού ανά 4 άτομα.

Επίσης, 300 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει κάποιος προκειμένου να απολαύσει το… μούσι της Conchita, καθήμενος σε καναπέ στο πρώτο stage με σαμπάνια, ενώ 250 ευρώ στο δεύτερο stage με σαμπάνια, λίγο πιο μακριά από την σκηνή αλλά σε αρκετά υπερυψωμένη θέση και κοντά στον DJ.
Καταραμένη φτώχεια…

Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom