Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Αρνήθηκε να απολογηθεί ο Ν. Μαζιώτης - "Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν είναι οι υπεύθυνοι για την πολιτικοοικονομική κρίση στη χώρα"! (βίντεο)


- Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι η απολογία του ηγετικού στελέχους του Επαναστατικού Αγώνα
- Ο Νίκος Μαζιώτης κατηγορείται για την αιματηρή συμπλοκή στο Μοναστηράκι, κλοπές, ληστείες και εγκληματική οργάνωση
- Αρνήθηκε να τοποθετηθεί για τις κατηγορίες
- Νοσηλεύεται στο ισόγειο του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού




Προφυλακιστέος εκ νέου κρίθηκε ο Νίκος Μαζιώτης για την αιματηρή σύγκρουση στο Μοναστηράκι, καθώς και για αδικήματα που αφορούν ληστείες, κλοπές και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση τα τελευταία δυο χρόνια.

Κατά την απολογία του, που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο γραφείο της διευθύντριας του νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, το ηγετικό στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα αρνήθηκε να τοποθετηθεί για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.

Ωστόσο, αρκέστηκε να κάνει μια πολιτική δήλωση, λέγοντας ότι "τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται. Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν είναι οι υπεύθυνοι για την πολιτικοοικονομική κρίση στη χώρα".

O συνήγορος του Νίκου Μαζιώτη έκανε γνωστό πως απαγορεύεται στον αρχιτρομοκράτη να προαυλίζεται εκτός από την είσοδο του ειδικά διαμορφωμένου κελιού του. Επίσης, του απαγορεύεται η οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Στο ένα ειδικά διαμορφωμένο κελί βρίσκεται αυτός και στο άλλο ο Σάββας Ξηρός. Προς το παρόν σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους ανταλλάσσουν μόνο βλέμματα και ουδείς έχει εκφράσει την επιθυμία να μιλήσει στον άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom