Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Στους 8 του Ευρωμπάσκετ η Εθνική εφήβων - Νίκησε 72 - 57 το Μαυροβούνιο

Εύκολη νίκη χωρίς πίεση,με 15 πόντους διαφορά

Η Εθνική Εφήβων μπορεί να ηττήθηκε χτες από την Σερβία, όμως αργά το βράδυ εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Τουρκία.Αυτό γιατί οι οικοδεσπότες Τούρκοι επικράτησαν των Ισπανών.

Ετσι ο αγώνας με το Μαυροβούνιο,που διεξήχθη σήμερα στις 16:15,είχε απλά χαρακτήρα κατάταξης και για τις δύο ομάδες.
Πιο αναλυτικά η Εθνική Ελλάδος με νίκη θα τερμάτιζε 3η (όπως κι έγινε),ενώ με ήττα 4η.Αντίθετα οι Μαυροβούνιοι σε περίπτωση νίκης τους διεκδικούσαν και τη δεύτερη θέση του ομίλου!

Η Εθνική μας ξέφυγε των Μαυροβούνιων από την αρχή,ημίχρονο 27 -41....

Αυτή η ομάδα των εφήβων έχει πολλά ταλέντα στη σύνθεσή της και σε κάθε ματς έχει και διαφορετικό πρωταγωνιστή.Σήμερα ήταν η σειρά του Τσαλμπούρη να πάρει την ομάδα στις πλάτες του από πλευράς σκοραρίσματος στα δύο πρώτα δεκάλεπτα για να πάρει τη σκυτάλη μετά ο Σταμάτης ,ενώ στα ριμπάουντ θριάμβευσε ο Χαραλαμπόπουλος με 14,που πέτυχε και 15 πόντους!Από κοντά κι ο Μήτογλου με τον Παπαγιάννη και τους υπόλοιπους διεθνείς που έριξε στο ματς ο Παπαθεοδώρου....

Στην τρίτη περίοδο οι διεθνείς μας φάνηκε να υποχωρούν κάπως,κράτησαν όμως εύκολα τη διαφορά στους 14 πόντους... 43 - 57.

Στα ίδια πλαίσια κυμάνθηκε και η 4η περίοδος με την Εθνική μας να κερδίζει το ματς με σκορ 72-57 και την 3η θέση του ομίλου.

Καλή επιτυχία τώρα στα προημιτελικά!

Τα στατιστικά του αγώνα από τη Fiba

Τα δεκάλεπτα:
10-17,27-41,43-57,57-72

 Ελλάδα:Τολιόπουλος,Κόνιαρης(3),Κώττας(4),Οικονομόπουλος,Μήτογλου(9),Μουράτος(2),Σκουλίδας,Τσαλμπούρης(16),Μπιλλής(2),Σταμάτης(15),Παπαγιάννης(6) και Χαραλαμπόπουλος(15).

update:Αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα είναι η Ιταλία, η οποία ηττήθηκε με 81-65 από την Κροατία για τον άλλο Ε' Όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom