Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΖΙΩΤΗ: Ολόκληρο το χρονικό της συμπλοκής – Τραυματίες 2 τουρίστες,ένας αστυνομικός και ο Μαζιώτης (βίντεο)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ντοκουμέντα από την αιματηρή συμπλοκή

Διαβάστε αναλυτικά πως εξελίχθηκε η αιματηρή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας που οδήγησε στη σύλληψη του τρομοκράτη, Νίκου Μαζιώτη.
Όταν ο Νίκος Μαζιώτης είδε μαζί με τους συνεργούς του τους αστυνομικούς στην πλατεία Καπνικαρέα, άνοιξε πυρ εναντίον τους.
Οι αστυνομικοί απάντησαν άμεσα στα πυρά και από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ένας Γερμανός και ένας Αυστραλός Τουρίστας.
Στη συνέχεια, ο Νίκος Μαζιώτης έτρεξε και μπήκε σε ένα ταξί. Ο οδηγός ξεκίνησε να οδηγεί ωστόσο λίγο παρακάτω οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έστησαν μπλόκο και τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ντοκουμέντα από την αιματηρή συμπλοκή
Δείτε φωτογραφίες από την αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα σε αστυνομικούς, τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη και τους συνεργούς του.
Είναι ο Μαζιώτης λένε ανεπίσημα στην ΕΛ.ΑΣ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr o καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης έχει τραυματιστεί από την ανταλλαγή πυρών και αυτή την ώρα κατευθύνονται στο σημείο της συμπλοκής αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που τον γνωρίζουν, για να τον αναγνωρίσουν.
Χωρίς να έχουν ληφθεί δακτυλικά αποτυπώματα, καλά ενημερωμένες πηγές από την αστυνομία επισημαίνουν ότι είναι ο Νίκος Μαζιώτης και ότι η επιχείρηση προέκυψε από πληροφορία που είχε στη διάθεσή της.


4 τραυματίες από τη συμπλοκή-Ανάμεσά τους και ο Μαζιώτης
Από τη συμπλοκή του Νίκου Μαζιώτη και του συνεργού του με τους αστυνομικούς, τραυματίστηκαν συνολικά 4 άτομα. Πυρά δέχθηκε και ο Νίκος Μαζιώτης αλλά και ο συνεργός του, ενώ τραυματίστηκε ένας αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής και ένας περαστικός.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μαζιώτης έχει τραυματιστεί ελαφρά και διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό. Αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η έλευση των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής που τον γνωρίζουν, προκειμένου να τον αναγνωρίσουν.
Η επιχείρηση στήθηκε μετά από πληροφορία της Αντιτρομοκρατικής ότι ο Νίκος Μαζιώτης και ο συνεργός του σύχναζαν στο κέντρο της Αθήνας.
Η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία.
ΒΙΝΤΕΟ-Το σημείο της συμπλοκής της ΕΛ.ΑΣ με τον Μαζιώτη
Αστυνομικοί φρουρούν το χώρο όπου συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης.
Η συμπλοκή έγινε στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού, έξω από τράπεζα.
Η κάμερα της εκπομπής "XL!" έδειξε πλάνα από το σημείο.
Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:


http://www.enikos.gr/



Διαβάστε σχετικά:
Συνέλαβαν το Νίκο Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας εν μέσω πυροβολισμών - Τραυματίας ο ίδιος,ένας αστυνομικός κι ένας πολίτης (φωτο & βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom