Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Το νερό, νεράκι, λένε στον Άγιο Κων/νο Αγρινίου


Το νερό νεράκι λένε τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι στην περιοχή του Αγίου Κων/νου Αγρινίου. Το πρόβλημα της υδροδότησης που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη περιοχή, δεν είναι σημερινό και κάθε λίγο και λιγάκι πολλές περιοχές μένουν από νερό, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα.

Πρόσφατα δημιουργήθηκε εκ νέου πρόβλημα και τις 3 τελευταίες ημέρες  η κατάσταση έχει επιδεινωθεί, με τους κατοίκους να υποστηρίζουν ότι παρόλο που τους διαβεβαίωσαν ότι η βλάβη σήμερα (25/6) θα αποκαθίστατο, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά σήμερα από τις 8. 30 το βράδυ περιοχές του Αγίου Κωνσταντίνου είναι ξανά χωρίς νερό.

Η ΔΕΥΑ Αγρινίου σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι για την επιδιόρθωση βλάβης στην κεντρική δεξαμενή νερού στον Άγιο Κων/νο, στις περιοχές που βρίσκονται βορείως της οδού Ελ. Βενιζέλου σήμερα από τις 8. 30 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι το πρόβλημα θα είχε λυθεί, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι για τις συνεχιζόμενες διακοπές νερού αλλά και εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά των αρμοδίων που όταν προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο των βλαβών δεν απαντούσε κανείς.

Πότε λοιπόν σκοπεύει ο δήμος Αγρινίου να δώσει επιτέλους λύση στο πρόβλημα;
Πόσα πρέπει να πληρώνουν οι κάτοικοι στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ και να μην έχουν νερό στα σπίτια τους;Με δεδομένες τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών και την πιθανή έλευση καύσωνα οι πολίτες θα μείνουν στον Άγιο Κων/νο χωρίς νερό;

http://agrinionet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom