Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Απέλυσαν υπάλληλο της ΓΓΑ γιατί κατήγγειλε τη διαφθορά (βίντεο με φοβερές αποκαλύψεις)

Διαβάστε στο τέλος και 3 καυτά κείμενα της Θεοδωροβίας Πλακά

Απολύθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η υπάλληλος Θεοδωροβία Πλακά, μόλις μια εβδομάδα αφού εμφανίστηκε στην τηλεοπτική "Δίκη" στον ΣΚΑΪ, όπου κατήγγειλε με στοιχεία τη διαφθορά στον αθλητισμό. 

Η κ. Πλακά έχει καταγγείλει και στο παρελθόν εκφυλιστικά φαινόμενα στην υπηρεσία της και ήδη έχει καταθέσει επτά μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Παράλληλα είχε μιλήσει στο πρόσφατο παρελθόν, για τις προσπάθειες του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, να την εκδιώξει από την υπηρεσία, ενώ τον είχε κατηγορήσει ότι αγνοούσε πόρισμα των Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, σχετικά με την έμμισθη σχέση του πρώην γενικού διευθυντή της Ελληνικής Παραολουμπιακής Επιτροπής, Θωμά Μεντεσίδη, με 23 επιτροπές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Την κ. Πλακά έθεσε σύμφωνα με τη διαδικτυακή "Δίκη", σε αυτοδίκαιη αργία ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.

Δείτε την κυρία Πλακά στην εκπομπή της 3ης Ιουνίου μετά το 40',όπου γίνεται λόγος για διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ κι ακούγονται τα ονόματα των υπουργών Παναγιωτόπουλου και Ανδριανού,που υπογράφουν και την απόλυση:

Στο παρακάτω βίντεο,μετά το 59' και πάλι στη "Δίκη" του Κυριάκου Θωμαϊδη,η κυρία Πλακά καταγγέλλει ατασθαλίες:
Διαβάστε ΕΔΩ 3 καυτά κείμενα της Θεοδωροβίας Πλακά

1 σχόλιο:

somebody who cares είπε...

Ευχάριστη έκπληξη η σύνδεση της Ανάρτησής σας με τα 3 κείμενα της Θεοδωροβίας Πλακά, που πρωτοδημοσιεύθηκαν στο σάϊτ http://tennis-sos.blogspot.gr/2013/10/blog-post_22.html και μόλις τώρα το αντιληφθήκαμε ψάχνοντας για πιθανές αναδημοσιεύσεις της νέας ανάρτησης Ανοικτής Επιστολής της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης (Υπάρχει και το “Κλάφ΄τα, Χαράλαμπε” του Κώστα Βαξεβάνη...) http://clubs.pathfinder.gr/EFTA7/12222?forum=1927&read=358
Ευχαριστούμε πολύ για την αναδημοσίευση και την Αισιοδοξία, που μας δίνει η πυκνότητα γνωστοποίησης των καταγγελιών της διαφθοράς!
ΣΩΣ.Τ.Ά.

Read more: Go to TOP and Bottom